- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
azt a kenyát nem kóstoltam, ja igen a black sheep etióp sem volt rossz, de ilyet húzok otthon is.
Emlékszem még te írtad valamelyik eseményen, hogy a 42 milyen brutál erős ristrettot adott, na most én is ilyet kaptam, nekem sokkal jobban bejön a 1:2.5 arány ahogy a casmo is húzza a presszókatmi volt a gond a lucky capnél?
Levát próbátad?
Be lehetett menni. Amúgy szép szép, de megőrülnék, ha azt a nagy szart egész nap húzogatni kellene, biztos poén 1-2 napig szórakozni vele, de sztem 2 hét után egy forgalmasabb helyen tuti leszakadna már a kezem tőle. Én azt mondom egy ilyen 1 karosba otthon szórakozni jó poén, de egy olyan helyen ahol napi több száz akár ezer presszó fogy totál esélytelen
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest