- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregg71
csendes tag
Egyre inkább kezdek átszokni, hogy a LM szimpla helyett a vendéglátós-spórolós duplával készítem a szimplámat. Ehhez viszont az 58-as Classic alu tamperemet használom, amit nem kedvelek.
Szeretnék venni egy fejnehéz, alacsony tömörítőt.
Jól emlékszem, hogy az 58-asnál néhány tized milliméterrel nagyobbal óvatosnak kell lenni, talán 58.3-ig nem szorul? Ráadásul ezeket gyártatni kell.
Nekem ez pl. tetszik, valakinek van vele tapasztalata? Ez is nagyon, de csak maple fából van készleten. Máshol se talátam bubinga, vagy zebrano nyéllel. Vagy tudtok esetleg üzletet(offline/online) javasolni, ahol beszerezhetném? Csináltatásba most nem szeretnék belebonyolódni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bundle topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- VGA kibeszélő offtopik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest