- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: RCS
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
összehasonlítani picit nehéz, mert kölcsönbe kaptam, amíg a dc-t fragola tuningolja. de azért van pár tapasztalat, részben a rendezvény alattiak, részben meg azért, mert ugyanazt a kávét iszom most vele, amit már a dc-vel is ittam (saját tanzania pöri).
nagyon-nagyon pozitív a véleményem a "gc-ről" egyébként. ezek egy része a tuningtól független. nagyon tetszik például, ahogy civilizált módon lehet pótolni a vizet bele, aminek látod is a szintjét normál használat mellett. ez a dc-n pont százszor hülyébben van megoldva. én még ezt a fura háromjáratú lefújócsövet is kedvelem, mert legalább látom jól, hogy mi jön ki belőle. tetszik a csészemelegítője is, kisgép létére tök jó. a vízterítése köröket fut a dc körül, és ebből következhet pár dolog...
...szóval elég látványosan szebbek a lefolyások a gaggiával. sok-sok crema, sokkal tovább tart a kioldódás, később lesz vizes a shot. így már sokkal jobban értem, hogy hogyan csapolnak 60 ml-eket, itt tényleg kitart addig a kávé is. érdekes viszont, hogy a végeredmény jobban ízlett a dc-vel, egyértelműen. azt hiszem, hogy a megfejtés abban lehet, hogy a pörkölésem nem hibátlan
, van kesernye a kávéban. a dc aluloldja, a gc viszont remekül oldja, keserűbb is lesz a shot. könnyű volna azt mondani, hogy "a dc elnök, a gc so last year", de a kutya inkább itt lehet elásva. a gaggia egyszerűbb jobban kivonatol.ami a tuning gépet illeti, az meg remekül működik:
- az omron pid elnök!
- a gép gyorsan felfűt és stabilan tartja a hőt látszólagmaradjunk annyiban, hogy az első gondolatom az volt, hogy tulajdonképpen kéne egy ilyen

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Formula-1
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI MINI 4 PRO Új Dron 2 év garanciával eladó
- DJI AVATA drón Fly More Kit - vadonatúj
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, van kesernye a kávéban. a dc aluloldja, a gc viszont remekül oldja, keserűbb is lesz a shot. könnyű volna azt mondani, hogy "a dc elnök, a gc so last year", de a kutya inkább itt lehet elásva. a gaggia egyszerűbb jobban kivonatol.