Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soldier2

őstag

válasz meander #63282 üzenetére

Még egy hely ahova szeretnék eljutni, de belátható időn belül nem fogok (hétfői CM esték).
    A daráló meg olyan amilyen, de jobbat nem tudok, így befogom a számat. Minden részt hallgattam, és sok, a home baristáknak is hasznos infó elhangzik, ezért csak ajánlani tudom de el kell fogadni, hogy elsősorban nem a mi szintünkön folyik a diskurzus, és éppen ezért veszélyes átvenni mindent. Nem azért, mert nem igaz, hanem mert nem mindenki akar versenykávét reggelire. Ha pedig valakinek a presszó ízlik, nem a Múzeum körúton lakik vagy dolgozik, esetleg nincs napi 1500 ft-ja két kávézós presszóra akkor csak a Darálóról informálódva nincs alternatíva ( a rézcsöves GC a tejes filterrel van egy kategóriában, aki olvassa, tudja miről beszélek), és ez azon a szinten igaz is, hiszen a fiúk/lányok többnyire a kávézós világból jönnek, vagy még nálunk is elborultabbak. Szvsz nincs abszolút igazság, járjon mindenki nyitott szemmel, és a látottakat, hallottakat alkalmazza a saját kis világában. Számomra pl sokkal jobb egy reggeli Paljoc Guatemala a karosból mint egy Colonna Geisha Nespresso capsulából készült ital, pedig a kettő közül csak a második Daráló approved.

Találkozó: én ott leszek, ha csak nem valami lehetetlen időpontban akarjátok, viszek gépet is ha kell, bár tesztelésre szvsz csak a daráló alkalmas (Parci a Roburt voszont tényleg le kéne cipelni -segítek is ha kell - ki kéne deríteni végre azzal van-e gond a CM kávéknál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés