- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
meander
üzenetére
Még egy hely ahova szeretnék eljutni, de belátható időn belül nem fogok (hétfői CM esték).
A daráló meg olyan amilyen, de jobbat nem tudok, így befogom a számat. Minden részt hallgattam, és sok, a home baristáknak is hasznos infó elhangzik, ezért csak ajánlani tudom de el kell fogadni, hogy elsősorban nem a mi szintünkön folyik a diskurzus, és éppen ezért veszélyes átvenni mindent. Nem azért, mert nem igaz, hanem mert nem mindenki akar versenykávét reggelire. Ha pedig valakinek a presszó ízlik, nem a Múzeum körúton lakik vagy dolgozik, esetleg nincs napi 1500 ft-ja két kávézós presszóra akkor csak a Darálóról informálódva nincs alternatíva ( a rézcsöves GC a tejes filterrel van egy kategóriában, aki olvassa, tudja miről beszélek), és ez azon a szinten igaz is, hiszen a fiúk/lányok többnyire a kávézós világból jönnek, vagy még nálunk is elborultabbak. Szvsz nincs abszolút igazság, járjon mindenki nyitott szemmel, és a látottakat, hallottakat alkalmazza a saját kis világában. Számomra pl sokkal jobb egy reggeli Paljoc Guatemala a karosból mint egy Colonna Geisha Nespresso capsulából készült ital, pedig a kettő közül csak a második Daráló approved.Találkozó: én ott leszek, ha csak nem valami lehetetlen időpontban akarjátok, viszek gépet is ha kell, bár tesztelésre szvsz csak a daráló alkalmas (Parci a Roburt voszont tényleg le kéne cipelni -segítek is ha kell - ki kéne deríteni végre azzal van-e gond a CM kávéknál.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Arch Linux
- Star Trek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest