- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Nem veszek sehonnan semmit, mondom mastanaban semmit nem olvasok csak ezt itt, de ezt is ritkabban
Sztem igen vilagosan leirtam, hogy nekem miert nem jon be. Es miert gondolok egy 60-as evekbeli dolgot 2017-ben nem korszerunek

Ezt a tulzas dolgot meg nem ertem....Itt irtak azt, hogy min40p kell sztem mar full mindegy hogy 40 v 45 v 50 igazabol nem is erdekel melyik a valos.
Egyebkent meg a gaggia okosan inditva 12p utan hostabil, normalba 16p, nekem ez a lenyeg.Ui: de megegyszer leirom nem azt kerdojelezem meg, hogy jo gep e, vagy hogy jo kavet foz, csak a koncepcio tolem tavol all
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 3
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs