Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Tényleg. Szerintem konkrétan vele szemben lesz, talán a Szörp helyén. De az a rész már amúgy is annyira tele van ilyen hipszter egységekkel. a Budapest Bagel (drága szar), meg a OneCup mellet
Kár, hogy nem tudták megcsípni a Templommal szemben (a valódi Kálvin téren) a Cserpes helyét. Előtte ott egy Lipóti pékség volt, de bezárt. Most meg a Cserpes épülget-készülget már vagy 1 éve csiga lassúsággal. Most éppen le vannak takarva kartonpapírokkal az ablakok.Na mindegy, én örülök, hogy nyílik a közelemben egy rendes kávézó. A Fekete nekem már túl messze volt, az Apricot meg pont útbaesett, de a Kávékalmáros kicsit túl sötét felhozatal nem mindíg jön ott be.
Amúgy nekem az extra pont ebben az új Kaffeine-ben az egész napos reggeli
Csak ne legyen nagyon elszállva árban...adp, sz.zs.: szerintem a filterhez is kell a tizedes pontosság. jó, talán kevésbé, mint a presszóhoz. de minek két mérleggel szórakozni, ha egy is kiszolgálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ne legyen nagyon elszállva árban...