Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Udv mindenkinek!
Nem tudom jo helyen jarok, ha nem, akkor ugyis atiranyitotok. Kb. 2 eve vettem egy Delonghi PrimaDonna ESAM 6600 -as kavegepet felesegemnek, akkor meg csak hasznaltan, 1 evesen. Azota jol szolgal, nagyon szeretjuk, am mostansag furcsa hangokat ad ki a mechanika... Szoval ugy dontottem, erdemes lehet lecserelni inkabb az esetleges javitas helyett, igy meglepnem az asszonyt egy uj geppel.
Amit kinezte, az egy PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Van valakinek tapasztalata ezekkel az ujabb automata kavegepekkel, vagy akar konkretan ezzel? Tudom, rohadtul nagy lehuzas, mert egy daraloval, egy sima kavefozovel es tejhabositoval olcsobban kijossz. Ellenben szeretek en is ugy kelni, hogy a kave csak egy gombnyomas. Azt hiszem az uj geppel meg annyi sem....Az ESAM 6900M is megfordult a fejemben, az ugy 1 evvel oregebb modell, valszeg olcsobban beszerezheto, de annyira minimalis a kulonbseg, hogy nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest