- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Udv mindenkinek!
Nem tudom jo helyen jarok, ha nem, akkor ugyis atiranyitotok. Kb. 2 eve vettem egy Delonghi PrimaDonna ESAM 6600 -as kavegepet felesegemnek, akkor meg csak hasznaltan, 1 evesen. Azota jol szolgal, nagyon szeretjuk, am mostansag furcsa hangokat ad ki a mechanika... Szoval ugy dontottem, erdemes lehet lecserelni inkabb az esetleges javitas helyett, igy meglepnem az asszonyt egy uj geppel.
Amit kinezte, az egy PrimaDonna Elite ECAM 650.75.MS. Van valakinek tapasztalata ezekkel az ujabb automata kavegepekkel, vagy akar konkretan ezzel? Tudom, rohadtul nagy lehuzas, mert egy daraloval, egy sima kavefozovel es tejhabositoval olcsobban kijossz. Ellenben szeretek en is ugy kelni, hogy a kave csak egy gombnyomas. Azt hiszem az uj geppel meg annyi sem....Az ESAM 6900M is megfordult a fejemben, az ugy 1 evvel oregebb modell, valszeg olcsobban beszerezheto, de annyira minimalis a kulonbseg, hogy nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Objektívek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest