Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48824) soldier2 válasza Parci (#48822) üzenetére


soldier2
őstag

Az a baj, hogy nem tudod. A Pavoni, főleg a régi nyomáskapcsoló nélküli változat esetében mindenféle hőmérséklet visszajelzés nélkül, stopperrel szabályozva a hőmérsékletet minden bizonnyal megfeküdt a Pavoni néhány hisztisebb kávénál, de ez egy kicsit olyan mintha egy temp surfinges nyomásfokozó mentesített poemiával szerzett tapasztalat alapján képzelnél el egy egy pides rézcsöves gaggiát (árban is kb ez az arány a Pavoni és a Cremina között). No de nem akarok meggyőzni senkit, minnél kevesebbeknek van, annál exclusivabb :)

Paljoc Aricha: teljesen más mint a korábbi Yirga és bár csak kezdjük az ismerkedést, egyre jobban muzsikál. Ma reggel bevállalva két duplát, kicsit játszva a nyomásprofillal is a V profil 12 baros csúccsal kicsit jobban muzsikált mint a klasszikus 9 baros trapéz, de a különbség nem volt mellbevágó, és hát egy próba nem próba, de ezzel a kávéval látok benne (mármint a nyomásprofilozásban) fantáziát. Az Aricha pedig Paljoctól is jó, akinek bejött a CM-tól, vagy Red baggies-től, nyugodtan megpróbálhatja majd ezt is. Jó ideje már, hogy a CM Aricha elfogyott nálam, így összehasonlítani nem tudom, de az ananászra hajazó íz itt is érezhető, az epret meg a többiben sem éreztem.

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.