Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

rendelt már valaki hario skertonhoz központositó alátétet??
    nem nagyon találok europai forrásból.

történt ugyanis.... ;]

..szóval egész héten ment a meló ezerrel, nem foglalkoztam a témával. főztem ittam, melóztam. általában 2 duplával inditottam, mert nem lettek jók a kofik és a kevés koffein az ugye nem jó.
    gondoltam előszedem én a hariomat. hát elő is szedtem, miután ma reggel az asszony rámpiritott, hogy őröljek már egyet azzal is, mert gyanús neki a graef. elmosolyodva elő is szedtem és ugy lett minden ahogy ő is gondoltam. az 1 hete a babtartályban lévő choco madness újra iható lett, sőt sűrűbb is lett mint az espresso, inkább ristrretto :Y a legfinomabbra van állitva az őrlő és lusta vagyok rajta állitani. viszont a már 2 hete a fagyasztó után "szabadlábon" lévő yirga ugyanolyan izé.
    a véleményem:
    a yirga lehet 1 hete még jobb lett volna, de mára már elfáradt. a choco madness a saját számitásaim szerint még mindig jól sikerül állagra. az izben nem vagyok annyira biztos, de jónak tűnik.

ugyhogy maradok az augusztusi elképzelésemnél és megszabadulok a graeftól és kimaxolom a hariot amig az is el nem kopik. tegnap vettem ikeás csavarbehajtót 9 euroért. szekrényt szerelni, nem pedig kávézni. az lesz a hajtása, csak még kell egy közdarab a tokmány és a dugókulcs közé.
    jah és apropó ikea! tegnap nagy bánatomban vetem megint frenchpresst, hogy majd a maradék kávékat lenyomkodom vele, hétvégén délutánonként amikor nem sietek kávézni. sajnos továbbra sem izlik ami abból kijön.

Új hozzászólás Aktív témák