Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
rendelt már valaki hario skertonhoz központositó alátétet??
nem nagyon találok europai forrásból.történt ugyanis....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..szóval egész héten ment a meló ezerrel, nem foglalkoztam a témával. főztem ittam, melóztam. általában 2 duplával inditottam, mert nem lettek jók a kofik és a kevés koffein az ugye nem jó.
gondoltam előszedem én a hariomat. hát elő is szedtem, miután ma reggel az asszony rámpiritott, hogy őröljek már egyet azzal is, mert gyanús neki a graef. elmosolyodva elő is szedtem és ugy lett minden ahogy ő is gondoltam. az 1 hete a babtartályban lévő choco madness újra iható lett, sőt sűrűbb is lett mint az espresso, inkább ristrretto
a legfinomabbra van állitva az őrlő és lusta vagyok rajta állitani. viszont a már 2 hete a fagyasztó után "szabadlábon" lévő yirga ugyanolyan izé.
a véleményem:
a yirga lehet 1 hete még jobb lett volna, de mára már elfáradt. a choco madness a saját számitásaim szerint még mindig jól sikerül állagra. az izben nem vagyok annyira biztos, de jónak tűnik.ugyhogy maradok az augusztusi elképzelésemnél és megszabadulok a graeftól és kimaxolom a hariot amig az is el nem kopik. tegnap vettem ikeás csavarbehajtót 9 euroért. szekrényt szerelni, nem pedig kávézni. az lesz a hajtása, csak még kell egy közdarab a tokmány és a dugókulcs közé.
jah és apropó ikea! tegnap nagy bánatomban vetem megint frenchpresst, hogy majd a maradék kávékat lenyomkodom vele, hétvégén délutánonként amikor nem sietek kávézni. sajnos továbbra sem izlik ami abból kijön.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a legfinomabbra van állitva az őrlő és lusta vagyok rajta állitani. viszont a már 2 hete a fagyasztó után "szabadlábon" lévő yirga ugyanolyan izé.