- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Remélem nem probléma hogy ideírok, kávéfőzőt szeretnék vásárolni.
Egy ideje olvasgatom interneten a különféle írásokat a témával kapcsolatban. Tudom hogy ha jó minőségű kávét szeretnék inni, azzal munka van, időigényes és pepecselős munka. Nem is beszélve arról, hogy nem olcsó mulatság a felszerelés hozzá.
1 héten 7-8 csésze kávét főznék saját részre.
Eszpresszó kávéfőzőre gondoltam 15 bar nyomású, tejhabosítóval. 10000-26000 Ft között szánnék rá, jó minőségű legyen lehetőleg, nem szeretnék jó pár évig hozzányúlni. Nem szeretnék semmi esetre sokat rászánni. Nem is várok csodát ilyen gépektől, felesleges is azzal jönni, hogy jó kávét ennyi pénzből nem fogok főzni stb.... én nagyon hobbi szintű kávéivó vagyok, de ha lehetséges ezért a pénzért szeretném a legtöbbet kihozni.
Darálót is szeretnék vásárolni, hogy időnként saját magam által darált kávét is tudjak főzni vele.
Minden segítséget, tippet szívesen fogadok, köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs