Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
pacuha69
üzenetére
"Az Aricha-ból volt ugye egy bontatlan is, abból egyet készítettünk, és hát azzal nagy gondunk nem volt. Viszont ugyan ennek a fagyasztott verziójánál egy kicsit többet pepecseltünk a beállítással és a végén jobbnak éreztük mint a bontatlan csomaggal készültet. Valószínű ha még a bontatlant is tovább nyúzzuk akkor abból is hasonló eredmény jön ki, de azért ez így nagyon meggyőző volt." - egy kicsit még több időt rászánva kiderült volna, hogy van-e értelme a fagyasztásnak, kár hogy nem volt rá lehetőség (bár lehet a koffeinmérgezés tünetei jelentkeztek már). Csodák vsz itt sincsenek, de nagy kérdés, hogy van-e értelme fagyasztani 2-3 hétre. Én ma raktam el 3 zacskó szerdai pörkölésű Kalmár kávét (Decaf, El Salvador, Costa Rica), kb szerdán kezdem bontogatni az adagokat. Zacskóban nem hagytam, hisz afelől nincs kétségem, hogy annál jobb, fagyasztóban meg nincs hely. Reggel viszont nagyon jó, hogy nem kell méregetni, csak bontom, locsolom, darálom, keverem, tomorítem, csapolom
(így leírva még mindig sok, de a pakolás, méregetés főleg reggel jó hogy kimarad). És még tovább is friss. Egyszóval öröm boldogság ☺
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(így leírva még mindig sok, de a pakolás, méregetés főleg reggel jó hogy kimarad). És még tovább is friss. Egyszóval öröm boldogság ☺