Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Első tapasztalatokat úgy néz ki sikerül levonni a Majorral kapcsolatban. Tudom most a többségnek nem releváns, de megosztom, hátha még valakinek jól jön.

Ami elsőre is adta magát, az a fokozatmentes állítás. Egészen más így behangolni az őrleményt, 2-3 próbálkozás elég. Onnantól pedig atom stabilan tartja, kezdhetem a játékot a hőfokkal. Eddig, igaz nem vészes mértékben, de valami mindig elmászott az optimumtól. Pedig átváltottam tróger üzemmódba, csak darálás előtt mérlegelek. Szemmel láthatóan sem mindig ugyanannyi kerül a kosárba, mégis jó a végeredmény. Már nagyon várom, hogy mit hoz a doserless átalakítás.
Illetve egy rendkívül szubjektív vélemény, mert semmilyen mérési módszerrel nem tudom alátámasztani: mintha a szűrőkosárban is homogénebb lenne tömörítés után a pogácsa felülete.
"Nagygép" (300k) témához csak annyit, hogy nálam a régi, batárkróm Faema gépek viszik a pálmát, azok közül el tudnék képzelni egy súlyban a Majorhoz passzoló típust. De újra láttatlanban nekem sem lenne jobb tippem a Catlernél. A múltkori darálós érdeklődésemre (karbaőrlős, időzítős, max. 80k) is pontot tettem azzal, hogy a CG8030-ast ajánlottam barátomnak azzal, hogy lehet érdemes lenne gyűjteni egy F4E nanora.
Szerk.: van most egy átalakított Major jófogáson 150k-ért. Érdekes, hogy teljesen más a talprésze, mint az enyémnek az (hosszabban kinyúlik, ívesebb). Ez korábbi, vagy régebbi változat lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest