- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Kazasi
üzenetére
Mivel én RO-vízzel itattam eddig a gépet, a linkelt cikk alapján úgy látszik, hogy ezt újra kell gondolnom!? Szóval, részemről nagy köszi, hogy eddig kitartott a rugózásod
Bár én azért nem gondoltam problémásnak ezt (amellett, hogy amit itthon fogyasztunk visszasózótt formában tesszük), mert TDS mérővel ugyanannyi oldott anyagot tartalmaz mielőtt beleöntöm a víztartályba, mint miután átmegy a rendszeretn! (ezt próbáltam úgy is, hogy majd egy napot állt a bojlerban a víz, és akkor sem volt különbség a kettő érték között...)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OTP Bank topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- LEGO klub
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár én azért nem gondoltam problémásnak ezt (amellett, hogy amit itthon fogyasztunk visszasózótt formában tesszük), mert TDS mérővel ugyanannyi oldott anyagot tartalmaz mielőtt beleöntöm a víztartályba, mint miután átmegy a rendszeretn! (ezt próbáltam úgy is, hogy majd egy napot állt a bojlerban a víz, és akkor sem volt különbség a kettő érték között...)