Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
szerintem egy darálónál az lenne a lényeg, hogy olyannyira túlméretezve kellene megcsapágyazni, hogy zöldkávét darálva se jusson eszébe a tengelynek oldalirányba elmozdulni...
és ezt évtizedekig tudja! amihez meg az anyagminőség kell(ene)ha ez megvan akkor értelmet nyer, hogy a tengelyen lévő kés tartó az olyan szabályosan járjon mint ahogy azt fragola elvárja.
s mindezek után válik érdekessé, hogy képes-e bármely cég olyan késpárt legyártani amiknél körbemérve nincs ''elmászás''...
nálam többnyire mazzerek jártak de voltak próbálkozásaim 'egyéb' 4-5 gyártótól is....
(mini,s.j.,major,robur) ezeket próbálgattam oldalirányba megfeszíteni és amennyire lehet megfigyelni...
az eredményről nem akarok sokat okoskodni.. csak annyit mondok hogy én a Mazzer-ben hiszek
viszont ők sem fektettek sok időt magának a kések központosan rögzítésének témakörére.... nem is értem.szörnyű, hogy viszonylag jó darálóknál is a felsőkés rögzítését
miért nem csinálják meg legalább használható szintre amilyen a gép 'alja'... (hozzáteszem még ezt is a mazzernél tartom legfeszesebbnek)nem tudom van-e tökéletes...
ha lenne tökéletes késpár arra lehetne építeni egy űber gépszörnyet... vagyonokért persze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest