- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Nekem Iberital Challenge van meg vagy 20 éves Gaggia Coffee, szóval nálam sem tört ki az ipari forradalom... és dupla kifolyóval dolgozom minden reggel, 2db jóképű Lucaffe csészébe. A csészék belsejében 30 ml-nél van egy perem. Gyakorlatilag egyszerre ér el az anyag a peremig szinte minden esetben. Naked kar nálam nem játszik, gondolom a WDT haszna kiütközne

Szerk:
Deadzone41 Tudom, hogy nem csak eszpresso létezik, de a mérsékelten értékes #40366-os hozzászólásban írtam, hogy nálam zömében a presso a nyerő. Munkahelyen a hosszú kv, mert nagyon sz@r, és legalább tovább tart. Igaz sosem kávénak iszom, hanem barnavíznek hívom csak...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs