- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Ma probaltam lassitani a kioldodast, tobb kvval de nem lett jo. 5 mp utan kezdett el szepen folyni es 18.7g kavebol lett 45g kave. Nem izlett. Elojott a kesernyes mellekiz( nem durvan de ezt egy valamire valo kavezoban mar visszakuldenem)pedig stopper szerint ugyanott inditom mindig mert figyelem a felfutest es aranylag a csapolas utolso par mp-ben kapcsol a termosztat.
Valahogy nalam az a 1:2,7-es arany lett a legjobb amit mostanaban sikerult reprezentalni a Spicynal
Nem tudom miert de a legtobb kv nekem 19-20g es felett szar. 18korul tudok szepet huzni.
Hore tippelek, hogy tulfut a rendszer mert ha nem csipem el idoben akkor is konnyen rossz. De ezt hetvegen Fragola megoldja nekem egy PID-del
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest