- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A balkezesség csak akkor előny, ha magas az ember fájdalomküszöbe. Ha ballal tartod, akkor tekerés közben a daráló el akar fordulni a kézről, amit kénytelen vagy izomból megtartani. Ha jobb kézzel fogod próbál rátekeredni a kezedre, így sokkal kisebb időmérő kell, cserébe nyomja a csontot mint állat. A képen is látszik, hogy bár tekerem (csak nekem sikerült a padon megállás nélkül) a mosolyom nem őszinte. Olyan nyomot hagyott a jobb kezemen, hogy 10 perc múlva is látszott. Van fotó is róla, feltehetitek, ha ki nem töröltétek

Hg1- amikor én gyerek voltam, még divat volt átszoktatni a balkezeseket, ez nálam részben sikerült, így szinte mindegy mit melyik kézzel csinálok (sokáig írni is ment mindkettővel, csak masfelé dőltek a betűk), így ez nem volt gond. Egy modern balkezes viszont próbálja ki mielőtt megveszi.
Kálmán: szétszedni én is bármit szétszedek. De össze is tudod rakni? (ezzel az idővel mára szerintem megkapod a piroslapot)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest