- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
A balkezesség csak akkor előny, ha magas az ember fájdalomküszöbe. Ha ballal tartod, akkor tekerés közben a daráló el akar fordulni a kézről, amit kénytelen vagy izomból megtartani. Ha jobb kézzel fogod próbál rátekeredni a kezedre, így sokkal kisebb időmérő kell, cserébe nyomja a csontot mint állat. A képen is látszik, hogy bár tekerem (csak nekem sikerült a padon megállás nélkül) a mosolyom nem őszinte. Olyan nyomot hagyott a jobb kezemen, hogy 10 perc múlva is látszott. Van fotó is róla, feltehetitek, ha ki nem töröltétek

Hg1- amikor én gyerek voltam, még divat volt átszoktatni a balkezeseket, ez nálam részben sikerült, így szinte mindegy mit melyik kézzel csinálok (sokáig írni is ment mindkettővel, csak masfelé dőltek a betűk), így ez nem volt gond. Egy modern balkezes viszont próbálja ki mielőtt megveszi.
Kálmán: szétszedni én is bármit szétszedek. De össze is tudod rakni? (ezzel az idővel mára szerintem megkapod a piroslapot)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs