Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kávé Kálmán

tag

válasz Ábi #39755 üzenetére

Ja. Megvolt a verrel/verejtekkel/konnyekkel kavezo es ezt meg elvezni is tudo szadomazok, valamint orloik hajnali szeansza. Ugy esett, hogy a Caravel koncentracio is magas ippeg. A harombol ketto amugy hamarosan kirepul.

Mindig is Pharos-t akartam vasarolni, de Doug es Barb akkoriban tobb idot toltott tavol keleten a Lido gyartasanak beinditasa miatt, mint az Allamokban (a Pharos megvasarolhatatlan volt, ok pedig meg a levelekre sem valaszoltak) igy HG1 lett belole. A Mahlgut-ot bartereztem a gyarto-val.

A Mahlgut szamos szempontbol ergonomikusabb, jobban kitalalt, ha ugy tetszik atgondoltabb, mint a Pharos. Konnyebb orlemenyurites, egyszerubb orlemeny-finomsag allitas, komponensekre bonthato percek alatt es talan szebben megmunkalt is. Egy dologban messze alulmaradt a Pharos-szal szemben. Osszehasonlithatatlanul nehezebb orolni vele. Ugy is mondhatjuk, hogy az igazan onsanyargatasra hajlo kavemaniakusok orloje. Ez a mai nap vitathatatlan sommazata. Egy majdnem elhanyagolhato palyan, az orles komfortjaban (tudom sokan felhuzzak itt a szohasznalat miatt a szemoldokuket) a Pharos lazan legyuri.

Azonos dimenzioju Italmill orlopar, azonos hoszzusagu hajtokar (a regi Pharos-on rovidebb volt meg). Magyarazat: a Mahlgut indokolatlanul magas felepitesu. Hal' Istennek, nem nagy kihivas kurtitani. Allati kivancsi vagyok, mennyit szelidul tole.

Az orlemenyeket nem hasonlitgattuk, megtettek mar ezt nalunk hozzaertobbek a german es amerikai forumokon (semmi kulonbseg nincs koztuk). Extran rogosito, rogosito extrak hasznalata nelkul - amiket mi nem altallottunk nem hasznalni, merthogy nincs is olyanunk nekunk - 0, azaz nulla (nente) roggel talalkoztunk (az orlemenyben). Ezek az orlok mar csak ilyenek. De aki erre szanja magat, annak nem mondhatok mast, mint Churchill 1940-ben beiktatasakor kabinetje tagjainak: "I have nothing to offer but blood, toil, tears and sweat."

Ábi Gábor! Nyugodtan tolj nehany fotot a megprobaltatasainkrol :-)!

Nagyon elveztem az izmokat acelozo, kozos testedzest :-). Tanulsagos heppening volt. Alig várom a Mahlgut optimalizalast.

Új hozzászólás Aktív témák