- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedig szó sincs arról, hogy most "rád szálltam" volna. azon túl, hogy egy hobbi témában ilyesminek értelme sincs, időm, energiám és főleg gerincem sem lenne ilyesmihez. az biztos, hogy a (szerintem) túlzott lelkesedésed és (szerintem) néha pongyola megfogalmazásodból nem először kerekítettem vitát, de emögött kár volna valami gonosz szándékosságot keresni, pláne, hogy valakit elüldözni vagy kitiltani elég egyszerű volna. egyszerűen csak túlreagáltam és kész, én is gyarló emberből vagyok. az engem privátban osztó emberek tehát ebben tévednek.
roninnal például úgy vagyunk haverok, hogy tényleg többször ugrottam össze vele, mint bárkivel

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest