Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ábi
tag
PID!

Mondom én is úgy, hogy egy PID nélküli, fejhőmérős Brikolettám van és úton van egy totál manuális 50 éves Arrarex Caravel, aminek pont az egyszerűségében van a varázsa.Az Ascaso gyári hőmérője nem a legjobb. Kicsit rossz a skálázása, mert az espresso tartomány csak 1-2 cm a teljes íven, amin nem a legkönnyebb követni a folyamatot. Pár hónap után ezért is szereltettem PID-t. Emlékszem nekem is sokat esett a hőmérséklet a PID szerint, de az a kazán közepén mért és nem a fejnél, ami a lényeg.
Szerintem kicsit várj ki egy használt, de nem lestrapált példányt fél áron.
Ezek nem autók, itt 3-5 év nem jelent semmit, pláne, ha gondos tulaja volt. Amikor eladod szinte, semmit nem buksz.
Még az 50 éves Caravelek is vígan működnek, és 200 euro alatt nem találsz jó állapotút.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest