Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
[link] itt ajánlottam pár hazai pörkölőt, ahol van frissen pörkölt kávé. Ha olaszosabb pörkölést szereted, akkor még szóba jön a Pacific caffé is, de a fentieknél is van sötétebb pörkölésű.
Ebbe a szűrőbe semmiképp ne tölts 18 g-ot, ey egy szimpla szűrő. Venni kell egy dupla szűrőt 2-3k-tól 12-13k-ig, és egy rendes tampert (Fragola v. Kávékalmár). Automata tamper nélkül meg lehet tanulni a megfelelő tömörítést egy fürdőszoba mérlegen. Ha rendszeresen szimplázol, akkor egy VST 7g klón és egy 41 mm-es tamper is kelleni fog. A műanyag gyári "vicc" tamperrel valamiért nekem sem megy
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- Bittorrent topik
- SQL kérdések
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest