- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nekem ma a CasMo vitán felül legjobban tetszett.
A ruandai kávéjukat kóstoltam espresso-nak és filternek is, az volt a kedvenc. A cascará-val (jelen esetben Panama) életemben először találkoztam, és nagyon bejön! 
Korrekt volt a 100%A Moak és a Don Cortez is. A kongói filter ízlett, bár különösnek nem találtam - sokaknak ez tetszett a legjobban. A belga csokis-sütis néni vitte el a gasztro-pálmát, az a csokis és karamelles profiterol isteni volt!
Meglepő volt, hogy nincs víz - úgy kellett kunyizni innen-onnan.
Ezen kívül Parci új mikrofon frizurája érdemel még említést...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A ruandai kávéjukat kóstoltam espresso-nak és filternek is, az volt a kedvenc. A cascará-val (jelen esetben Panama) életemben először találkoztam, és nagyon bejön!