Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prandris

tag

válasz von toth #35683 üzenetére

Szerintem nem lenne nagy változás, ez a kép sem valami bizalom gerjesztő. Ennyi pénzből sokkal de sokkal jobb gépet tudnál venni használtan. Nézd meg a fórum bevezetőjét. Ha egy kicsivel több pénzt még tudsz hozzátenni, akkor tudnál venni PID-es rézcsőtuningos masinát (Gaggia Classic) ami után már nem is nagyon kell gondolkodnod feljebb lépésen.

Más: Elkészült az EVO-m, PID, manométer, Rézcsőtuning (4 méter), Fluid o Tech OPV, Réz vízterítő (bocsi a mocsokért ami a képen van, nagy izgalmamban csináltam gyors beüzemelés után)

Korábban felmerült, hogy nem ajánlott az EVO-t PID-ezni. Semmi problémát nem vettem észre, nincs csöpögés/folyás a fejből. Körülbelül félpercenként cseppen egyet a gőzkar, ennyi. Pontos, egyszerű, nagyon tetszik. von toth ez a gép így összesen annyiba került mint az új Krups amit belinkeltél.
    Akinek ilyen low cost gépe van mint nekem, bátran ajánlom a PID-et és a többit szintén.

Szerk.: Most figyeltem meg, hogy az a fél perces gőzkar csöpögés is jóval több mint fél perc/csepp

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés