Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Kvaterner szégyen
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
Akkor ha a brita köcsögömbe ilyent veszek, akkor jó lesz az is elvileg. Illetve akár a tesco gazdaságos kancsó a bwt maxtra kompatibilis betéttel is jó.
Most egyábként tesco-s szűrő van benne, de lassan lejár. Azt vettem észre, hogy az eredeti brita szűrővel kicsit savasabb/fémesebb ízű a szűrt víz, kicsit olyan mint a szénsavas víz buborék nélkül. A tesco szűrővel nincs ez a mellékíz, jobb íze van, nem savas. Szokott lenni nálunk még evolve szűrőbetét is, azt még nem próbáltam, holnap rakom be az utolsó tesco betétet a csomagból, utána majd meglátjuk.
Ez a bwt betét azért elég drága, nem tudom hogy ez valójában többet nyújt, vagy csak a placebó hatás erősítése miatt lett így árazva, mert akkor nem éri meg.Ez lenne az igazi, természetesen magyarországon nem érhető el...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- E-roller topik
- Sorozatok
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest