Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nos, úgy néz ki hogy jövő héten már egy Graef CM702-es boldog tulajdonosa leszek. Igaz az eszpresszó gépet még nem most tervezem megvásárolni, de szeretnék nyitott szemmel járni, mert ugye venni akkor kell amikor lehet. Ehhez kérnék segítséget, hogy egyáltalán mely típusokon akadjon meg a szemem.
Olvastam az összefoglalót, követem a fórumot is, de a mostanában futó témák már (jó)pár fokkal meghaladják a kezdőként elérni kívánt szintemet. Szóval ajánlottak egyes korábbi Gaggia modellek, Ranciliok, QuickMillek, Turmix TX10. Mindenképp PID-es változatot vennék, vagy olyat ami hazai szakember által PID-elhető. Nos, ennek kapcsán ami itt nekem leszűrödött, hogy 15-20 percbe telik mire egy ilyen gép használható állapotba kerül, illetve legalább 5 percnek el kell telnie két csapolás között. Vendégek esetén, akár csak 5-6 fővel ez már elég necces. Gondolom ha nem várok ennyit, akkor is elfogadható minőséget produkál, de nem hoz ki mindent a kávéból. Vannak fürgébb típusok, vagy ez ne is legyen szempont? Szeretem a hosszú kávét is, azzal hogy birkóznak meg ezek a gépek?Tudom elég amatőr kérdéseim vannak, sajnos még lesznek is, jelenleg szuperautomatám van. AZ pár perc alatt felfűt, gombnyomásra jön a kávé, pár másodperccel később gombnyomásra meg már a következő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Airsoft
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- YouTube
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest