Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Nos, úgy néz ki hogy jövő héten már egy Graef CM702-es boldog tulajdonosa leszek. Igaz az eszpresszó gépet még nem most tervezem megvásárolni, de szeretnék nyitott szemmel járni, mert ugye venni akkor kell amikor lehet. Ehhez kérnék segítséget, hogy egyáltalán mely típusokon akadjon meg a szemem.
Olvastam az összefoglalót, követem a fórumot is, de a mostanában futó témák már (jó)pár fokkal meghaladják a kezdőként elérni kívánt szintemet. Szóval ajánlottak egyes korábbi Gaggia modellek, Ranciliok, QuickMillek, Turmix TX10. Mindenképp PID-es változatot vennék, vagy olyat ami hazai szakember által PID-elhető. Nos, ennek kapcsán ami itt nekem leszűrödött, hogy 15-20 percbe telik mire egy ilyen gép használható állapotba kerül, illetve legalább 5 percnek el kell telnie két csapolás között. Vendégek esetén, akár csak 5-6 fővel ez már elég necces. Gondolom ha nem várok ennyit, akkor is elfogadható minőséget produkál, de nem hoz ki mindent a kávéból. Vannak fürgébb típusok, vagy ez ne is legyen szempont? Szeretem a hosszú kávét is, azzal hogy birkóznak meg ezek a gépek?Tudom elég amatőr kérdéseim vannak, sajnos még lesznek is, jelenleg szuperautomatám van. AZ pár perc alatt felfűt, gombnyomásra jön a kávé, pár másodperccel később gombnyomásra meg már a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs