Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
GC-n csináltam anno alarm kimenetről vezérelhető gőzölést. Ha jól látom, amit linkeltél én is ezt a megoldást csináltam meg. Azaz rendeltem egy AC-AC relét. A gyakorlatban ennek a kapcsoló felét értelemszerűen a gőz-termo sarukra menő csatlakozókhoz kötöttem. A vezérelt AC egyik felére meg a 0-t, a másik felére pedig a fázist az alarm kimeneten kersztül. Így ha a hőmérséklet túllépi a beállított "alarm" értéket, akkor a kimeneten megszakad az áramkör, ha leesik alá, akkor meg újra fűt.
A másik fórumon Péter_szd topiktárs anno írt egy másik megoldást, ami ugyancsak jó és frappáns. Ehhez nem kell 2. relé, viszont kell egy 12V táp (sztem vmi feleslegessé vált megteszi). Itt az ábrája (kicsit homályos, de a lényeg látszik): [link]
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- Indul a ChatGPT Health
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest