- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
kaligula
üzenetére
Tegnap délután jött meg a kitem, nemsokára megyek összevásárolni az apróságokat. Vezetékek, csatlakozó saruk, zsugorcsövek.
Az M6-os menetű K hőérzékelő volt hozzá, de egy kis nyomás a fogóval a krimpelésnél, és már ki is csúszott az érzékelő. Csak úgy simán bele volt dugva, semmi paszta! [link]
Be lesz rendesen fúrva egy M4-es csavarba, paszta+ragasztás, olyan lesz, mint amiket árulnak ebay-en horror árakon...Az SSR hűtő lapján nem jelenik meg ugye semmi feszültség? Elvileg nem szabadna, meg rá is mérek, biztos ami biztos.
A hőfokot mire szokták kalibrálni? Elvileg forrásban levő vízzel be tudom állítani a pid-en az offszettel hogy olyankor 100-at mutasson (SC paraméter a rexen), akkor az érzékelő hőfokát fogom látni. De olvastam olyant is, hogy van aki a kifolyó víz hőfokára lőtte be a mutatott értéket. Amiket itt írtatok a fórumon hőfokokat az a hőérzékelő hőmérséklete vagy valami korrigált érték?
Milyen dobozba teszed a pidet? Azért nem árt, ha hátul a csavarokhoz nem lehet hozzáférni...
Ha kész lesz és beválik, akkor rendelek még egy SSR40AA-t is a gőzhöz, AC bemenetes, a gőzkapcsolóról+alarm kimenetről simán lehet vezérelni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest