Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz kaligula #33316 üzenetére

Tegnap délután jött meg a kitem, nemsokára megyek összevásárolni az apróságokat. Vezetékek, csatlakozó saruk, zsugorcsövek.

Az M6-os menetű K hőérzékelő volt hozzá, de egy kis nyomás a fogóval a krimpelésnél, és már ki is csúszott az érzékelő. Csak úgy simán bele volt dugva, semmi paszta! [link]
    Be lesz rendesen fúrva egy M4-es csavarba, paszta+ragasztás, olyan lesz, mint amiket árulnak ebay-en horror árakon...

Az SSR hűtő lapján nem jelenik meg ugye semmi feszültség? Elvileg nem szabadna, meg rá is mérek, biztos ami biztos.

A hőfokot mire szokták kalibrálni? Elvileg forrásban levő vízzel be tudom állítani a pid-en az offszettel hogy olyankor 100-at mutasson (SC paraméter a rexen), akkor az érzékelő hőfokát fogom látni. De olvastam olyant is, hogy van aki a kifolyó víz hőfokára lőtte be a mutatott értéket. Amiket itt írtatok a fórumon hőfokokat az a hőérzékelő hőmérséklete vagy valami korrigált érték?

Milyen dobozba teszed a pidet? Azért nem árt, ha hátul a csavarokhoz nem lehet hozzáférni...

Ha kész lesz és beválik, akkor rendelek még egy SSR40AA-t is a gőzhöz, AC bemenetes, a gőzkapcsolóról+alarm kimenetről simán lehet vezérelni.

Új hozzászólás Aktív témák