- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Par Hsz-el ezelotti (#30638) tegnapi temamhoz folytatolagosan szeretnem kerni a velemenyeteket!
Egyelore (ahogy irtam is megelozoleg) Gaggia Classic kulalakra nem jon be annyira plusz az uj 2015-os LSB modellt nem is ajanljatok sokan.
A masik ajanlott a Baby volt, merthogy tudasra, minosegre ugyanaz mint a Classic.
Ebbol New Baby classicot (ami szemely szerint nekem a legjobban tetszik) nem talaltam itthon forgalmazva.
New Baby-t csak a Mall.hu arul online, most 100e-rol leertekelve 85-ert, ingyenes hazhozszallitassal, 2 ev garival.
Beszeltem a Cady-trade Kft-vel megint es megerositette a holgy hogy egyetlen kiallitoi darab Baby Dose (piros) van naluk. Listaara 100e de mivel kiallitoi darab 10%-ot adnak ra es 90-ert elhozhato. New Babyt, Baby Doset mar nem is tudnak rendelni, kifutott, nem lesz tobbet.Ti melyiket javasolnatok?
Baby Dose kiallitoi darab (elmondasa szerint erintetlen, maximum poros mert a polcon allt) 90k. Garit elfelejtettem kerdezni....
New Baby, Mall.hu-rol, ingyenes kiszallitassal, 2 ev garival 85kKoszonom!
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón szett
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- DJI FPV Combo drón szett
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest