Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Espresso gepet szeretnek vasarolni karacsonyra, de az sem baj ha elotte megvan mar
es mar hetek ota turkalok info utan, most ratok talaltam! 
Ami szamomra fontos:
- Nem iszom/iszunk fixen minden reggel, este kavet, lehet van olyan nap amikor egyatalan nem.
- Amiket szeretunk, Capuccino, latte, sima espresso es egy-ket kulonlegesseg elkeszitese espressobol.
- En szeretek szoszmotolni vele, szeretem az elokeszitest, a folyamatat, a tejgozolest es hogy nem csak egy gombot akarok megnyomni.
- Nem akarok sem a fenti pont miatt, sem az arak miatt 150-180 ezerert automata gepet venni.
- Legyen megbizhato, tartos es nezzen is ki valahogy.
- Csinaljon szuper kavet.Jartam tobbek kozott a Barista.hu oldal szakuzleteben ahol nagyon segitokeszek voltak es arra a celra amire en keresek gepet kaptam is ajanlatot, ez pedig a Gaggia Classic vagy Baby volt, hona ok maguk nem aruljak ezeket, nagyon ajanlottak.
Azt mondtak, hogy ha az ember vigyaz ra, egy eletre szol, nagyon jo minoseguek es kifogastalan kavet csinalnak.Neten nezelodve picit elvesztem, mert tobb fele modell is feljon, raadasul sokat mar nem is forgalmaznak.
Classic es abbol is a 2015 LBS uj van, kaphato, de egy 20-assal dragabb mint a New Baby.
A New Baby-t egyetlen helyen talaltam megvasarolhatonak, az a Mall.hu, itt most leertekelve 85e-ert, ingyenes hazhozszallitassal es 2 ev garival jon. Van raktaron is.Talaltam New Baby Class-t is, ami design szempontjabol a legjobban tetszik, de ezt Magyarorszagon sehol nem talaltam mar megvasarolhatonak.
Azok az infok alapjan amit a neten osszeszedtem, illetve felhivtam a Gaggia szervizelesevel foglalkozo Kft-et is, ok is megerositettek hogy a New Baby es a Classic kozott belsoleg es minosegben sok kulonbseg nincs, igazabol a design es a tejhabosito cso mas, valamint a meretuk.
A legnagyobb problemam hogy szinte csak a Mall.hu jon szoba, szinte sehol mashol nem lehet ezeket megvenni. A classicbol talaltam a Media Markban egyet, de a ketto kozul a New Baby tetszik jobban en arra hajlok.
Jarulekos dolog meg a kavedaralo, amit ugyancsak a barista szakuzletben ecseteltek, hogy nem mindegy milyet. Gondolom kozhelyes a kerdesem, de egy sima 5-6 ezer Ft-os kavedaralo tenyleg nem jo? Tenyleg az az orolt kave ami abbol kijon nem eleg finom? ranezesre nekem eleg finom

Miben kell gondolkodnom?Minden hasznos infot, tanacsot szivesen veszek!
G.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es mar hetek ota turkalok info utan, most ratok talaltam!