- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán #29498 üzenetére
Nem shot előtt öblítettem (olvastam, már hogy nem jó, de értelmét sem látom ezzel vizet pocsékolni, gyors felmelegítésre a kar félig történő felemelését használom, így ezzel nem veszítek vizet), hanem utána, a felsőszűrőre tapadt kávé nagy részét kiválóan lemossa, és ilyenkor dől a víz. Ezen pedig nem tudom mit változtat, hogy van kar bent vagy nincs. Amikor a kar eléggé magasan van, nyit valami lefelé, és el kezd dőlni a sárkányos víz - persze lehet, hogy ha bent van a kávé, akkor először az addig a fejbe bejutott temperált víz éri a kávét, csak ez ellenállás nélkül nem látszik.
Más: olvastam valahol (szerintem pont a HB Temp study part 4-nél), hogy ahhoz, hogy ne egy változó hőprofil legyen, a fejbe bejutott víznek kell 20s. Amit nem értek, hogy ez idő alatt a pogácsa tetejét már éri a víz. Ez nem okozhat gondot? (még nem próbáltam, fél kézzel így is elég érdekes mutatvány a: félig kar felemel - portafilter szorít - kar tovább emel - előáztat -húz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Futás, futópályák
- Viccrovat
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest