Hirdetés
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Ügyes bajos dolgaim intézése közben ma a Mester utcában jártam, és mivel valaki itt nem rég ajánlotta (vagy az indexen? Nem tudom) beugrottam a Mester bike+ Coffee Project nevű helyre. Érdekes egy párosítás az biztos. A klausztrofóbiás fórumosok figyelmébe mindenképp merem ajánlani, az egy légtérben lévő bringabolt miatt oriási a hely, de a kávézó rész is tágas. Szendvicseket, bár voltak nem kóstoltam, az espresso viszont nagyon jó volt. Alapvetően gyümölcsös vonal, egy nagyon kellemes pörkölt diós utóízel. Ha valakit nem zavar az új kerékpárguik átható szaga, és a közelben jár, próbálja ki.
Most pedig megnézem Kalmár honlapján, hogy mit kellet volna éreznem
.
A kávé El Salvador volt ha jól emlékszem. Egyre több az ilyen fura párosítás (Cut &Coffee, Antiqarium, Mester bike amiket ismerek) de amíg jó a kávé, felőlem jöhet több is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Elvenné az OpenAI ügynöke Claude munkáját
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.