- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Ügyes bajos dolgaim intézése közben ma a Mester utcában jártam, és mivel valaki itt nem rég ajánlotta (vagy az indexen? Nem tudom) beugrottam a Mester bike+ Coffee Project nevű helyre. Érdekes egy párosítás az biztos. A klausztrofóbiás fórumosok figyelmébe mindenképp merem ajánlani, az egy légtérben lévő bringabolt miatt oriási a hely, de a kávézó rész is tágas. Szendvicseket, bár voltak nem kóstoltam, az espresso viszont nagyon jó volt. Alapvetően gyümölcsös vonal, egy nagyon kellemes pörkölt diós utóízel. Ha valakit nem zavar az új kerékpárguik átható szaga, és a közelben jár, próbálja ki.
Most pedig megnézem Kalmár honlapján, hogy mit kellet volna éreznem
.
A kávé El Salvador volt ha jól emlékszem. Egyre több az ilyen fura párosítás (Cut &Coffee, Antiqarium, Mester bike amiket ismerek) de amíg jó a kávé, felőlem jöhet több is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.