Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Nekem nagyon kell a Creminához az a hőmérő csík. Nem annyira az abszolút érték miatt (bár a hb grafikonok alapján a bojler hővel egész jól korrelál), hanem a reprodukálhatóság miatt. Ahogy pid-el sem egyből találod el az optimális értéket, úgy itt is kell pár shot (és vsz több lesz a nem optimális mint egy pides gépen) de cserébe mint írtam nagyon megbocsátó az egyéb hibákkal (pl nem kell szitálnom, hogy naked karral ne spricceljen, pedig visszakerült a pultra az Imat is átmenetileg).
Nekem sem ez volt a célkeresztben, hanem a Londinium. De az rugós volta miatt állandó erekcióban van, 50cm + a mélysége és 75 cm magas. Ahol nincs felső szekrény ott keskeny a pult, ahol meg elfér a gép ott nem fér el a kar. Így maradt a Cremina, amit egyelőre nem bántam meg. Jobb lett volna a Londinium? Ki tudja? De a Cremina is szuper kávét készít, és negyed órán belül üzemkész. A haver meg nem fossa a jobb kávékat pides gaggián, egyszerűen azért, mert a Gaggia legjobb shotjait verő volt a mai 3 kavéból 2, és a harmadik is átlag feletti volt. A gaggiának kell 5-10 perc, hogy visszamelegedjen , itt elég 2-3 és egy hideg karral visszahűl. Nagyon nem egy kategória a kettő, de árban sem. Ettől még az új ára nagyon sok, de ez általában így van az öröklét számára tervezett dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest