Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeretnék elnézést kérni minden hx usertől, ha megbántottam őket, azt hittem, világos, hogy egy gépről, rendszerről beszélek és az (alapvetően saját) otthoni használatukról, de úgy tűnik, mégis sikerült több embert is megbántanom. ugyan az első reakcióm erre az volna, hogy ne nyafogjanak (mint azt írtam is volt), amit így is gondolok, de ezzel együtt szeretném nyomatékosítani, hogy nem az ő rugdalásuk volt a cél és hogy ne vegyék magukra, amit erről a rendszerről gondolok a saját, otthoni tapasztalataim alapján.
elnézést a fölösleges lelki fröccsökért, eddig és eztán sem áll szándékomban (mert tapasztalatokról beszámolni azért fogok, azért van a fórum).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Excel topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-book olvasók
- Le Mans Ultimate
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgatós találkozó
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest