Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Klímaváltozás, természetszennyezés
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Klaus Duran:] Riadó teszt.
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
minél szűkebb, annál lassabban regenerálódik a fej egy csapolás/pacsálás után, szóval nem jó azt sem a végtelenségig szűkíteni. a 2 egyébként lehet, hogy még belefér, de a 2 deci nem sok (nem nordázok, csapvíz és kész), egyelőre tetszik így abszolút.
a pid-hez nehéz hasonlítani, mert az a bojlerbe lógatott szondával mért, ez meg a fejen áthaladó víz hőmérsékletét méri. de azért kb. hasonlóak az értékek, tehát amit mondjuk a pid-nél 92 fokra lőttem be, az itt is 92 fokon készül végig, csak ugye itt 95-ről húzom vissza, 90,5-re megy le, aztán onnan fel stb.
illetve általános tapasztalat, hogy sokkal forróbb a végeredmény az e61-gyel, mint a silvanóval. azzal inkább langyos volt, itt forró. lehet ám, hogy ott a csatornásodás miatt igazából kevésbé forró vízzel készült minden.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.