Hirdetés

2024. szeptember 15., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27779) Parci válasza jolti (#27773) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

minél szűkebb, annál lassabban regenerálódik a fej egy csapolás/pacsálás után, szóval nem jó azt sem a végtelenségig szűkíteni. a 2 egyébként lehet, hogy még belefér, de a 2 deci nem sok (nem nordázok, csapvíz és kész), egyelőre tetszik így abszolút.

a pid-hez nehéz hasonlítani, mert az a bojlerbe lógatott szondával mért, ez meg a fejen áthaladó víz hőmérsékletét méri. de azért kb. hasonlóak az értékek, tehát amit mondjuk a pid-nél 92 fokra lőttem be, az itt is 92 fokon készül végig, csak ugye itt 95-ről húzom vissza, 90,5-re megy le, aztán onnan fel stb.

illetve általános tapasztalat, hogy sokkal forróbb a végeredmény az e61-gyel, mint a silvanóval. azzal inkább langyos volt, itt forró. lehet ám, hogy ott a csatornásodás miatt igazából kevésbé forró vízzel készült minden.

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.