Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [kraftxld:] Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] A használt VGA piac kincsei - 23/Július I
- [Re:] [hcl:] Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
madmike
őstag
Pedig elég látványos volt. Olyan volt mintha későn nyitott volna a szelep és magasabb nyomáson robbant be a kávé. Ennél a főzésnél az alsó és felső rész találkozásánál picit eresztett és jött ki valamennyi víz.
Közben megvagyok a második főzéssel. Kis lángon. Itt már nem volt szivárgás a menetnél. Ellenben sokkal több kávét engedett át a szelep nyitása előtt, az összes kávé kb harmadát. Majd jött a pukk és nem futott ki, crema is volt a tetején. Szóval ezt már részsikerként értékelem
Mennyi zacc a normális? Mert azért maradt a csésze aljában valamennyi.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.