Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Bialetti Moka Express 1 személyes első komolyabb próbálkozás.
Ma itthon melózom, és most kávézáskor kipróbáltam a többek által javasolt módszert.
Vagyis a víztartályban (vízszint éppen a szelep alatt) először felforraltam a vizet, közben a frissen - inkább durvára, mint normálra - darált kávét betöltöttem a tartóba (nyilván finoman megütöget, tetejét simára húz), forrás után főző elzár (van egy kedvenc kis gázfőzőm, én azon főzök kávét otthon is, sokkal jobban finomhangolható a láng), tartó behelyez, dupla, nedves konyharuhával víztartály megfog, felső rész rácsavar és meghúz.
Eztán egész kicsi lángon tovább főz.
Az eredmény gyönyörű, olajos, habos, lassan lefolyó, isteni illatú kávéital, minden égettes íz nélkül, gazdag aromákkal.
A hideg vízzel indított főzés esetében a végeredmény egy sokkal hígabb, amolyan általam ismert mokkás kávé, mondjuk égett íz abban sincs.
Felváltva fogom használni a Brikkával, mert annyira jó kis holmi ez az aranyos kis főző.
Minden kísérletező szellemű kávészeretőnek érdemes egy ilyet betárazni otthonra.
Remélem, nem gáz, ha ajánlom a webáruházat, ahol a legjobb áron tudtam megvenni, személyes átvétellel Budán.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest