Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
Daneeka
üzenetére
Nálam van itthon egy használtan vett nespresso, hajnali kelésekhez használom,mikor nem akarok őrléssel zajongani + erőm sincs

Szerintem eléggé egyforma íze van a kapszuláknak, pedig próbáltam már egy csomót.
A másik,hogy piszok drága.
Egy kapszula 100-120forintra jön ki.
Ha ketten isztok reggelente két presszót, az kb 500 forint, ami az általad említett omniás körnek egy hétre elegendő kávé ára.
Ízre se biztos,hogy tetszeni fog nekik, ugyanis nagyon távol áll a méregerős, rommá égetett kotyogós ízvilágtól.
Én lebeszélném őket róla.
Legfőképp a a költségek miatt, eszméletlen mennyiségű pénzt lehet elkölteni a kapszulákra, egy zseni volt aki ezt kitalálta.
(egyébként abban igazad van,hogy valószínűleg jobb kávé készíthető vele,mint a klasszik, régi kotyogós+ egy hete szellőző omnia párossal)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7-8700 workstation /számla- garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest