Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Caffé Carraro : Don Cortez Decaffeinated
Pár napja bontottam, 2014.11.27-i pörkölés, fél kilós kiszerelés.
Ami érdekes, hogy a Carraro weboldalán, sőt sehol nem találtam róla infót, képet. Lehet annyira új termék, nem tudom
92-98 fok között dolgoztam vele (PID) és középen 94 lett a legjobb Nekem: a klasszikus vonalat erősíti, mint testvére a "normál" Don Cortez is. Masszívan étcsokis, kakaós nápolyis, korty végén mandula aromával.
Utóíze hosszan kitart és kakaós, enyhén dohányos jellegű.A klasszik vonalat kedvelőknek mindenképpen érdemes próbálni, praktikus, hogy fél kilós kiszerelésben van.
Szekszárdról a Kávé Háza-ból van, a Carraro forgalmazójától lehet beszerezni. (Tóth Sándor, Carraro-Lucky Cap)

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest