- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
A brazil "csak" egy klasszik brazil, annak ellenére is, h ültetvény szelektált. csoki, kakaó, mogyoró, édeskés testes kávé. A Burundi meg ennek pont az ellenkezője, ha third wave-es lenne. De nem az, így az egy átlagembernek sem tolakodó savasságú, gyümölcsös kávé (lenne).
Amúgy gyanítom a következő kiállításig nem jutok Strada-hoz (hacsak össze nem dob nekem egyre a fórum tagsága, Isaorá-ra is volt gyűjtés). Alternatíva: kigondolom, elmegyek-e pilótaképzésre. De arra megen mások szerint csak akkor szánom a sok pénzem és kevés időm, ha a filmezés szüneteiben megégetett kávé után, még futja arra belőle. Hiába, nehéz mindenki ízlésének megfelelni. Nem is akarnék, ha szabad :-).
Fragola, Te meg hiszed vagy nem, de k félreértesz engem vagy én Téged. De ha diplomata akarnék lenni, azt mondanám: ezen is túl tudok lendülni.
Gépvitel. Szarul nézett volna ki, ha a La Marzocco által fizetett standról lelököm a Strada-t és odab.....m helyette az Olympia Club-ot, bár meglehet, hogy akkor lett volna helyünk tamperelni :-))). Azért nem vittem, mert ez egy meghívás volt, amit a meghívó fizetett :-). És ez egy fair üzlet. Neki nem kell szénné pörögnie magát, annak aki meg nem jut eszébe/pénze a megjelenésre és meghívót kap, az megjelenik, oszt megpróbálja felvenni a lépést. Lehet, hogy letapos közben persze néhány cipőorrt. A tanulságok alapján valszeg Gergő is elgondolkozik azon, hogy ez hogy lehetne zökkenőmentesebb/eredményesebb.
Örülök, hogy béke van. Tanulok. Jó fórumozást!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest