Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszönöm, így már világos!

Kipróbáltam, hogy a duplába egy adagot tömök, de nem volt túl fényes az eredmény, illetve problémásabb, hogy kávészűrő tetején vizes zacc marad (gondolom ezért is mondtad, hogy a mennyiséggel játsszak), de most csináltam egy duplát és láthatóan sokkal jobb eredményt kaptam, mint azelőtt, szóval az erősebb tömés bejött. És így, hogy erősebben tömtem, nem maradt benne a víz adagoló lenyomata sem.
Más. Úgy láttam, hogy a valamire való gépekben, külön van a kávészűrő és külön a szűrőtartó? Ehhez a géphez ilyen csoda szűrő jár és annyira nem tetszik, hogy nem szétszedhető.

Ha jól néztem, akkor 52mm. Lehet másmilyent kapni vagy ezek gép / szűrőtartó specifikusak? Vagy felesleges ezzel foglalkozni? Igazából a tisztíthatóság miatt nem látom előnyösnek, de abba hirtelen nem gondoltam bele, hogy simán kávé nélkül elegendő lehet átengedni rajta a vizet.
Ami határozottan nem tetszik, az a gőzölőcső gumis toldása:

Jó hogy, csak ilyen zsírszegény vizes tejjel próbáltam és talán egy picit javít az állagán, de ha nem én csinálnám nem venném észre, hogy nem sima tej van a latte-ba. emiatt egy kicsit szomorú vagyok, mert ha minden igaz, akkor ez is cserélhető, enélkül meg nem hiszem, hogy menne a habosítás.
És utoljára. Tudom, hogy tovább tartó forrázástól erősebb (koffeinben), keserűbb stb. lesz a kávé. Egyéni preferenciám amúgy is inkább a hosszú kávé felé dől, de majd szívesen tennék egy pár próbát az americano kávé felé is, viszont az íz mellett, számomra ugyanúgy fontos, hogy érezzem is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az tiszta sor tehát, hogy nem a pörkölés erőssége nem befolyásolja a koffein mennyiségét, de kávé és kávé között, mondjuk ugyanakkora mennyiségénél van érezhető vagy mérhető különbség? Ilyesmit nem találtam feltüntetve semmilyen csomagoláson..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok