Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Bocs, csak még most értem ide.
Az én véleményem a graefről az, hogy a legtöbben itt olyanok szidják, aki még csak fényképen látták...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az tény, hogy egy kis műanyag játékszer egy ipari mellett, de nem is annyiba kerül.
Ha mondjuk az újkori árát nézzük 25.000 kontra 100.000, vagy még jóval több.
Ha valaki nem akar nagyon belemerülni az espressozás rejtelmeibe, vagy még nem tudja, hogy akar-e, csak kipróbálná, annak simán jó. Ha beszippantja a kávéológia akkor úgyis továbblép, ha nem akkor megtartja és örömködve használja, amíg meg nem adja magát, vagy eladja és vesz egy csapszulásat, mert az egyszerű tiszta, őrlésfinomság-tampermentes. No meg a menőségi faktora hatalmas a haverok előtt.
Vagy például kispénzű emberkéknek is jó. 40 + késcsere alatt ritkán van ipari. Inkább attól följebb.
Én például nagy megelégedéssel használtam egy évig, minden gond és hiba nélkül. Eladtam, vettem egy iparit szanaszétflexeltem', szíjjeltuningoltam' és most azt még nagyobb megelégedéssel használom.
Sokkal jobb és egyenletesebb az őrleményminősége a Graefénél, viszont az itteni hozzászólások alapján azt vártam, hogy majd dobok egy hátast tőle.
De nem dobtam. A kúpos késeknek lehet valami sajátossága, de egy-két íz mintha hiányozna belőle. Nem tudom leírni, hogy mi, de valami. De mondom, ha egészet nézzük sokkal jobb, csak a háttérben van valami apró hiányérzetem. ( The Kony the next...
)
Az amúgy látszik, hogy ez az öröklétnek készült! Meg valószínű, hogy egy-két késcserével, esetleg egy szénkefe cserével még Krisztus után 3227-ben is darálni fog. Plusz szuper-csendes a graefhez képest és sokkal gyorsabb.Szóval egy cseppet sem bántam meg, hogy anno megvettem! Ha a az ár-érték arányát nézzük, meg a helyén kezeljük + amiket leírtam simán jó kis cucc.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)