Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balus
tag
Egy kis segítséget kérnék, mert megakadtam a fejlődés útján. Ha egyáltalán elindultam...
Adott egy Gaggia Baby, egy Iberital daráló. A kávé Lollo Caffee - Classico.
Eddig összesen 2 alkalommal sikerült produkálnom olyan kávét, amit minden nap eliszogatnék. Sajnos azóta nem sikerült reprodukálni, mert mindegyik keserű.
Próbáltam LM szűrővel 7-8-9 grammal. Ebből lett a két jó kávé, ami inkább ristretto lett. (Nem kevés próbálkozásból). Aztán azóta csak keserű kávét tudtam főzni.
2 irányba indultam el:
Kávémennyiség konstans és a darálón állítottam. Ez nem segített. Lett sűrű keserű kávé és hosszabb keserű kávé (kevésbé tömény keserűség).Aztán a Gaggia dupla szűrővel is próbálkoztam (16-18 gramm kávéval). Itt figyeltem arra hogy mikor kapcsol a lámpa. Próbáltam 30, 60 és 120 másodpercre csapolni (már felmelegített géppel). De sajnos így sem lett jobb.
Külsőre gyönyörű a kávé. Rengeteg crema. Csak keserű.
Van valakinek ötlete, tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest