Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RvD
csendes tag
válasz babosf #126097 üzenetére
Szia!
Meglepő, amit írsz. Két hete van meg a Profitec Go, de ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam. Általában akkor szokott csatornásodni, ha kevés vagy rosszul van eloszlatva a kávéörlemény, de ez is inkább az egyadagos szűrőkre jellemző. Az elöző gépeimnél se volt ilyen soha. Persze örülök, ha megoldódott a problémád, csak tényleg fura, hogy egy új tömítés kellett. Nekem inkább az a bajom rohadt nehéz befordítani a kart, ha meg belekapaszkodok a gépbe, akkor vetemedik az egész. Egyébként eddig részemről az egyetlen negatívum az a burkolat, vastagabb anyagból is készülhetett volna. (Érdekes a csepegtető tálca vastagabb anyagból készült, az egészet azzal a vastagsággal kellett volna csinálni.) Magisteremnél ilyen nem volt, hogy hajlik a burkolat, abba lehetett kapaszkodni, benne van az anyag. A többi részével elégedett vagyok, a belső részek is jó minőségűek. A kivezetett OPV is jó dolog. PID is rendben. A bemelegedési idő itt is le van hazudva, de azt már megszoktam. Kell egy 20-25 perc mire valóban átmelegszik és hőstabilnak mondható. Alapvetően nagyon jó kis gép, talán nevezhetjük is Gaggia Classic Pro gyilkosnak, mert hiába olcsóbb valamivel, ha még tuningra kell költeni. Egyébként melyik ez a tömítés, amit beleraktál? Hol kapható? Lehet kipróbálnék más tömítést, egy más fajta tömítésnél lehet könnyebben be lehet húzni a kart, legalább is jó volna, ha nem kellene annyira nekifeszülni a gépnek.
Ha van még tapasztalatod a géppel szívesen veszem (meg talán másnak is segítség), én még igen csak ismerkedési fázisban vagyok, nem győzök kávét főzni.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óra topik
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest