Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbuffy
senior tag
válasz
p.lac
üzenetére
Köszi.
Az elmúlt tizenpár évben, volt pár darálóm, ittam sokáig ultravilágos kávékat is. Jelenleg amit fogyasztok ahhoz bőven elég ez a szint. Kevesebb a pangó mint a nagy darálóimban, ugye, nem kell pofozni, pumpálni, nem hangos, nem kell pimpelni hogy tölcséres legyen, és nem kell rá ronda pumpa. Ja és ugye mobilis. Egy jó darálóm volt ami picit hiányzik, az NZ, a többi böszme ipari katrac nem. Lehet akármilyen késíze, ssp nikkelmetálhibrid emlékező tápkábeles. A gépem megmaradt, jelenleg is CM kávékat iszom, nem csak teszt pörit, ami világos az meg megy filternek. Szóval most nihil. Max kézi darálók tesztelgetése
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).