Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kk831228

addikt

válasz fm15 #122285 üzenetére

Új Szarvasi vagy esetleg az az Aldis amit ajánlottak😬, az hogy szeretik a jó kávét nem jelenti azt hogy "kínlódni" is akarnak...A másik meg az hogy megszokták már gondolom a szarvasit, és ami itt jó kávé, az nekik nem biztos, hogy tetszene. :B Anyukám is kávézik legalább 30 éve de kb 3 éve mutattam meg neki, milyen lenne egy kávénak nevezhető dolog egy újhullámos kávézóba, és hát, nem nagyon tetszett neki. :D

Azt vettem észre, hogy itthon aki "nagy kávésnak" gondolja magát és nyomja a szarvasit meg a kotyeszt, megmutatsz neki egy igazi presszót és rájössz, hogy nem is szereti a kávét... :B Mert amit ő kávénak gondol az teljesen más. ;)

Szerintem vegyél egy ugyanolyan újat mint ami most van, azt már megszokták, egyszerű, hidd el nem fognak bajlódni egy jobb géppel. :N

Nekem minden megvan itthon, és mégis van amikor lerakom egy félévre mert ott van a kotyogó, 3 perc alatt kész a bolti téglából, lelököm és megyek. Haveroknál Szarvasi ugyanez a szitu. Nem beszélve arról hogy én 5--6-7 "kávét" lenyomok és az frissen pörkölt kávéból 18g/db eléggé húzós árban is. :) Most éppen megint eszembe jutott vettem pár zacsit megy a grammolgatás egyengetés meg ilyen hülyeségek, de ha elfogy lehet jön a "tégla" megint. :D

Attól függetlenül, hogy én szeretem a jó kávét, de nem mindenáron, mindig. Van más hobbim is, ami fontosabb nekem, szerintem ők se akarnak tizedgrammokat méregetni, wdt - zni egyengetni, tamperolni lefolyást mérni, hőfokot állítgatni, meg venni a 16000ft /kg - os kávét bár lehet tévedek. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés