- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
I. Ne fogyaszd, mert a desztvíz árt -> keveset iszok és visszasózom, nem magában fogyasztom.
II. Ne fogyaszd, mert nem figyeltünk rá, hogy ne kerüljön bele pl. a palackozásnál olyan, amit meginni nem ajánlott -> nem iszom meg (én legalábbis).Ezt a kettőt kell szerintem szétszálazni.
Az elsőre való reakció ebben a topikban (szerény véleményem szerint) nem releváns, ezt szerintem mindenki érti itt.
A második esetében pedig mintha nem tudnánk a választ. Innentől kinek-kinek a maga döntése, hogy mit vállal be. (Az is logikus, hogy ami belekerül, az mondjuk a vasalónak nem árt, a halak is tűrik/nem vagyunk velük óvatosak annyira. De az is, hogy ha jó a halaknak, jó nekem, vagy, ho gy nem lehet benne annyi - ezek egyéni vélemények, nem tények, győzködni egymást lehet, de ebből többet nem tudunk meg.)
(Szerintem a visszasózás az extració és élvezeti érték miatt fontos egyébként, nem egészségi szempontból, de ez mindegy.)A patika, ha jól értem, az egyetlen olyan felmerült beszerzési forrás, amit a II. nem érint. Ha van további, akkor én személy szerint örülök, ha jelzitek! Ne vesszünk el abban, hogy elbeszélünk egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest