Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• macmelon

csendes tag

I. Ne fogyaszd, mert a desztvíz árt -> keveset iszok és visszasózom, nem magában fogyasztom.
    II. Ne fogyaszd, mert nem figyeltünk rá, hogy ne kerüljön bele pl. a palackozásnál olyan, amit meginni nem ajánlott -> nem iszom meg (én legalábbis).

Ezt a kettőt kell szerintem szétszálazni.

Az elsőre való reakció ebben a topikban (szerény véleményem szerint) nem releváns, ezt szerintem mindenki érti itt.

A második esetében pedig mintha nem tudnánk a választ. Innentől kinek-kinek a maga döntése, hogy mit vállal be. (Az is logikus, hogy ami belekerül, az mondjuk a vasalónak nem árt, a halak is tűrik/nem vagyunk velük óvatosak annyira. De az is, hogy ha jó a halaknak, jó nekem, vagy, ho gy nem lehet benne annyi - ezek egyéni vélemények, nem tények, győzködni egymást lehet, de ebből többet nem tudunk meg.)

(Szerintem a visszasózás az extració és élvezeti érték miatt fontos egyébként, nem egészségi szempontból, de ez mindegy.)

A patika, ha jól értem, az egyetlen olyan felmerült beszerzési forrás, amit a II. nem érint. Ha van további, akkor én személy szerint örülök, ha jelzitek! Ne vesszünk el abban, hogy elbeszélünk egymás mellett.

Új hozzászólás Aktív témák