Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
Parci
üzenetére
Őszintén szólva nem nagyon aggódom, speciality-t nem iszom (nagyon ritkán esik be 10e/kg feletti kávé, az is Kapuczíner szokott lenni egy győri kollégától), de a májusi pöri Molinari és Pacific is szebb lett. Remélem ez az általad (is) említett gond nem fog előjönni; máshol írták, hogy tisztítás után, amikor visszarakja a késeket, akkor elcsúsznak az értékek. Ezzel mondjuk úgy vagyok, hogy akkor elindulok fel-le és kiderül, hol jó :-) Ez a szabad időállítás is nagyon tetszik, bár legjobban az tetszene, hogy addig jön, ameddig nyomom; már nem tudom, melyik őrlőnél láttam ilyet. A fent ajánlott Mazzerek bazi nagyok (vagy legalábbis annak tűnnek) és amelyik már jó árban lenne, az elég régi darab. Ez meg kicsi, kompakt, csendes. Ez a filteres kés min segít, ha csak presszót iszok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Viccrovat
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest