Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1020) Impressa válasza tariattila (#1018) üzenetére


Impressa
őstag

Nem azt mondtam, hogy a darabkák át fognak férni a tizedmilliméteres lyukakon. Azt sem vitattam, hogy a pogácsa nem jó szűrő. De ettől még át fog jutni rajta x mennyiségben, ami a vízben van oldva.( nullára nem fog redukálódni) Nem véletlenül tiltották be az Eu-ban az automata kávéfőzőkben használatos, a vízzel közvetlenül érintkező alukazánok gyártását. A gyártónak nem érdeke, hogy többletköltsége keletkezzen, de kötelezővé tették.

Ismerem a mérést. Jó, hogy van ilyen tulajdonsága is a pogácsának, de erre valók a vízszűrők (lágyítóoszlopok, patronok), hogy ezt a feladatot, funkciót ellássák.

Engem csak az zavart, hogy túlságosan leírod az automata gépeket.Több tízmillió ember nem tévedhet egyszerre. A darálókések eszpresszó képesek, csak épp a határokat feszegetik - a gépek korlátai, amit említettél -
A karos gépekhez való darálókések is abból az anyagból készülnek( felületedzett koracél), Saeco még a kerámia késekkel is próbálkozik, kevés sikerrel.
De ha a korlátok nem felelnek meg és megtehetem, akkor veszek Elektra, Pavoni, Cimbali, Rancilio, San Marco gépek egyikét.

Na nem azért írtam ide, hogy vitát kezdeményezzek bárkivel is, de már késő. :)

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.