Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kmarci25
veterán
válasz body007 #7596 üzenetére
Ipari szerintem. Ez nem az, aztán mégis: Weber EG-1.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
addikt
-
nagyúr
válasz Digitalpimp #7591 üzenetére
Egy kis vadulásra vágyom.
Sőt, ha alkalmasint pár embert szét is tépek - akkor tej és cukor nélkül fogom kérni. Véresen!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kmarci25
veterán
A tigris ette meg a cibet macskát, az meg a kávécseresznyét. A többit kitalálod...
-
törölt tag
Megőrülsz megvadulsz.
-
MODERÁTOR
Mert a világos és sötét szemek is ilyen arányban keverednek benne
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Polarstar #7590 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy miért tigris keverék? Csíkos a krema, vagy megvadulsz tőle?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
nagyúr
-
Sped
aktív tag
válasz Antonious #7582 üzenetére
A Starbucksnak amúgy mi a stratégiája ezekkel a durván pörkölt kávékkal?
Gondolom azért csinálják ilyenre, hogy az agyonszirupozás és feltejezgetés után létrejöjjön valami harmiónia az ízek között és ihatóvá váljon. Valszeg jól csinálják ha ennyire megy a szekér (most nem a marketing hanem a szakmai részére lennék kíváncsi). Kb. amúgy kétszer ittam SB kávé, egyszer itthon egyszer USA-ba de semmi maradandó emlékeim nincs róla.IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
nagyúr
Ez sem jött be nekem . Pennynek volt egy magasabb minőségi szemes kávéja. Most bárhová megyek, sehol sincs. De még üres polc sem, feltöltőknek helyet kihagytam. Eltünt és kész
Szerintem bele fogunk ilyenbe futni zsinórba.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
mekker
őstag
Aldi Amaroy Roastmaster (barna): Topik kereső szerint páran már próbáltak. "Medium roast", ehhez képest enyhén ki vannak fényesedve a szemek, Lavazza Oronál sötétebbek a szemek. Törött + eltérő méretű szemek vannak benne, de a pörkölés kb. homogén az én szememmel nézve.
Nehéz belőle élvezhető végeredményt kihozni. Van egy ilyen nemkívánatos, szénfüstös mellékíze, túl durvára őrölve pedig előjön egy elég jellegzetes, "ázott kutya" szag..
Még nem sok fogyott belőle, de... milyen lehet a nem-gourmet Amaroy?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
-
Slownz
senior tag
válasz Antonious #7570 üzenetére
Igen, tudom, nekem sem jött be. De ezek a drágábbak nekem nagyon bejöttek, kb. a legjobb, amit a dedicam meg is csinál meg kulturáltan. Plusz normálisan elérhető, megveheted webshoprol, kihozza a futár vagy automataba is kerheted.
Polarstar: kerheted személyes átvételre is.
[ Szerkesztve ]
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Nem találok megfelelő topikot a kérdésemnek, így itt próbálkozom.
Vásároltam egy Rozi ST-511-es egyszerű kávégépet, és a minap sikerült hozzá vásárolnom egy csomag Tchibo Cafissimo kávékapszulát (amivel nem kompatibilis).
Írtam egy emailt a gyártó support email címére, hogy esetleg kapható-e hozzá adapter, de egyelőre nem kaptam választ (illetve nem is találtam).
Ha esetleg van ebben a témában tapasztalatotok, kérlek osszátok megA lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
Slownz
senior tag
Akciosak most az alzacafe drágább kavei: [link]
Akinek alap szettje van, tegyen egy próbát, nekem eddig ezek jöttek be leginkább.
-
eagleberg
tag
#AKCIÓ
Tchibo kapszulák emagon 76 Ft/db. Több féle is van nem csak ilyen. -
törölt tag
válasz RetepNyaraB #7566 üzenetére
200e alatt hulladék, 250e felett meg már karosba érdemes lapátolni a pénzt
-
RetepNyaraB
veterán
Mondjuk a Hariot én is macerának élném meg...
Automatás topik van, amúgy általában 200k-ig csak hulladékokat kapsz szerintem. Az meg már elég sok pénz.
Mi lenne az e.s.e. pod vonallal? Egygombos, pénzt égetni ott is lehet, van iható, kispörkölői verzió."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
batazs
csendes tag
Sziasztok, brikka+hario szettet és egy tchibo kapszulást váltanék ki. A kapszulák közül szinte csak a brazilt tudom meginni, a brikkát szeretem de már macerának érzem a kézi örlést. milyen irányba induljak el? jó lehet nekem az automata? napi 1-2 espressot főznék csupán. köszönöm a segítségeteket!
-
törölt tag
válasz Polarstar #7560 üzenetére
Azóta összeraktam: az amerikai tulaj elment Mo-ról, aztán a Classic Farm Bakery nevet és logót átadta valakinek, aki Manna1887 cégnév alatt még sütötte és forgalmazta, de 2020-ban ők is bezártak. Ma beszéltem valakivel, aki félreértett, s mondta, hogy megadja az utolsó tulajdonos számát, ha meg/át akarom venni a bizniszt. :-)
-
Lakbal2
csendes tag
válasz RetepNyaraB #7558 üzenetére
Köszönöm. Itt Várpalotán csak Tesco és SPAR van 😞
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Lakbal2 #7557 üzenetére
Semmilyet. Ha muszáj, nézd meg a lejáratot (az év mintegy, mert némelyik gyártó 1, másik 2 évet vállal). Ha találsz pár hónaposnál nem régebbi pörkölést (pár=3), azt vedd. De jóra ne szamíccs.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Lakbal2
csendes tag
Sziasztok. Elfogyott a babom, hirtelen Tescóban milyet érdemes venni Gaggia Classic, iberital őrlő. Köszönöm !
-
törölt tag
válasz Polarstar #7553 üzenetére
Ott volt 2 számmal arrébb a megboldogult Classic Farm Country nevű cég, akiknek a termékei (főleg a 8-10 ízben kapható cookie-k, nemcsak csokis, hanem almás, srépás, mazsolás, miegymás) a rendszerváltás után pár évvel megjelentek a bp-i teázókban, kávézókban. Mivel az üzemükben kb. harmad-feleáron voltak kaphatóak a termékek, ezért alkalmanként 100-200 ilyen teasütivel + pár kiló cantuccival felszerelkezve jöttem el onnan, s várt otthon már nagyon a 3 gyerek, hogy induljon az osztozkodás.:-)
S hogy ne csak nosztalgiázzak, nincs valamilyen utóda ennek a sok ízben kapható kerek cookie-nak? Persze olyan megoldás kellene, hogy az üzemig eljussak, mert ott lehet jól boltolni.
-
flash-
veterán
válasz #85578752 #7554 üzenetére
na azért érdekes hogy általában amit veszek kávét, ujonnan picit durvábbra kell és ahogy fogy úgy kell finomabbra venni és az íze javul,a szine sötétebb lesz,és nem fog lassabban átfolyni.
a daráló új, lehet a kávéfőző géppel van valami?
(ha igen, mi lehet?)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Emiatt inkább panaszkodni szoktak, hogy döglik a kávé, finomabbra kell állítani az őrlőt, a panasz oka, hogy nem minden őrlőt lehet már finomabbra venni.
Megváltozik egy kávé ha finomabbra van őrölve, más aromák tűnnek elő, kontrasztosabb lesz, rövidebbre főzve is könnyebben kioldódik.
Kávéfüggő hogy túl finomra véve befullad-e, egyik összetevője ennek a frissesség, hogy mennyi széndioxid szabadul fel a főzés során. -
flash-
veterán
rendeltem pár hete 1kilós pacificaffe la piazza kávét, felhasznált mennyiség kivétele után mindig visszazárom 2-3 ruhacsipesszel, de most hogy már csak kb 150-200 g van benne és most kezdtek eltünni a savanykás ízek, és előjönni a kakaós ,finom aromák.
a szine is néha már egész sötét végig a kávénak.(na jó nem mindig ez a "problémám" még mindig fenn áll hogy a végére kivilágosodik teljesen..)
és a graef darálón is 2-3 egységgel finomabbra tudtom venni ahhoz képest mint amikor vásárlás után bontottam ki. (vagy csak azért kezd jobb lenni mert finomabbra tudom darálni mert már kezd "öregedni" a kávé? mindenesetre jobb most mint vásárlásnález természetes jelenség, és lehet a levegőztetés tett neki jót? (ezt a jelenséget már máskor is tapasztaltam hogy a végére mintha "jobb" kezelehtőbb lenne a kávé
[ Szerkesztve ]
-
iatti
aktív tag
válasz RetepNyaraB #7548 üzenetére
már megint mindenbe beleköttök
-
senior tag
válasz RetepNyaraB #7546 üzenetére
Amióta egy Semiramis shopban nyitott dézsákban
tároltákdöglesztették a frissen(?) pörkölt kávét, én nem veszek tőlük.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Polarstar #7544 üzenetére
20+ éve én is szerettem őket, a fény utcai piac tetején rendszeresen vettem a cuccot. Aztán elmúlt - de ettől még lehet jó. Ár kérdése is. Illetve ez a "francia" pörkölési szint megadás így 2022 végén tök ciki, lássuk be
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nagyúr
-
kmarci25
veterán
Én tegnapelőtt rendeltem egy ilyet: DiFluid microbalance. Sikerült 39 USD-ért, éppen akcióban volt. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudja azt, amit ígér.
-
senior tag
válasz RetepNyaraB #7540 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy ilyen cucc többet tudna mint pl. egy Gran Gaggia vagy hasonló kávéfőzőnek látszó tárgy.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Antonious #7539 üzenetére
Ismerve a kitchenaid lehúzós
kurvaannyát
árazását, ez a gép nem sok mindent tud felmutatni. Persze sosem próbáltam, csak fogdostam boltban. Olcsónak igen drága, érdekesnek túl olcsó.[ Szerkesztve ]
-
Antonious
kezdő
válasz Mr.Csizmás #7538 üzenetére
Jó, inkább kihagyom.
-
Antonious
kezdő
válasz Mr.Csizmás #7536 üzenetére
Hát ha ez bedöglik akkor kuka.
Vagy garanciát hogy intézem??? -
Antonious
kezdő
Sziasztok!
Erről vélemény?
https://www.spar.hu/onlineshop/kitchenaid-kavefozo-5kes6403ebm/p/51384600393500 lenne a sparban.
-
nrbx
tag
Hello, ugy nez ki tonkrement a Beurer KS36-os merlegem, elemcserekor kave foltokat talaltam rajta az elemeknel is, valoszinuleg ez volt az oka. Milyen olyan merleget tudnatok ajanlani, aminel nem kell attol tartanom, hogy a racsepego kavetol nem azik be? Amit talaltam az a Timemore Black Mirror. Arban ez alatt valami mas tipp?
-
-
törölt tag
válasz RetepNyaraB #7523 üzenetére
"A régebben elérhető, jó árú Norda már rég nincs."
Csak mellékesen írom meg, hogy pont tegnap felhívott a P.I., hogy mégis sikerült beszerezniük 15 zsugornyi Norda-t. Bár már jól elvagyok a szlovák vízzel, de mivel abból nem vettem eszetlen sokat, gondoltam, 2-3*6 flakonnyi Nordat megveszek. Egyfelől a 2 literes helyett most már 1,5 literes van, másfelől 280 Ft helyett 440-450 Ft között van egy flakon, azaz a 140 Ft/l jól felment 300 Ft/l-re. Ennél még az a V betűs víz is olcsóbb, amit itt ajánlott valaki. Úgyhogy elengedtem a Norda-t.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Tappancs2001 #7529 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő
ez attól is függ milyen babbal fogod etetni, milyen ízvilágot vársz el. A kotyogó számomra valahol (talán) egy erősebb aeropressre hajaz leginkább, tehát NEM presszót készít neked. Nagyinak a karaván téglából hegesztett sűrű mérge nem követendő út.
Szóval én simán filtervizet (vagy a világos pörköléshez valót) tennék bele inkább, mint presszósat. Aztán próbálnám az elkészítésnél ezt figyelembe venni (nem tömöm túl, nem égetem meg, szelep aljáig rakom a vizet, nem fölé-alá egy centivel, előmelegítem az egész szajrét vizestül, a minél rövidebb felforralás érdekében).De rögvest elmondom a minőségi és frissen őrölt bab előkövetelmény. Ha ez nincs meg, a vízzel bohóckodás sem segít
-
Tappancs2001
senior tag
válasz Tappancs2001 #7527 üzenetére
Sziasztok!
Ezt a 2 fecoter kávévíz típust néztem ki magamnak:
N°955Espresso kávéhoz abszolút joly-joker. Ezen kávévizünk az SCA ajánlásait maximálisan figyelembe véve készült, mely kiváló eredményt ad mind sötét, mind pedig világos pörkölésű kávékból készült presso kávé esetén.
SpecifikációÖsszes oldott ásványi anyag tartalom< 130 mg/lÖsszesen Ca és Mg< 85 mg/lHCO3< 50 mg/lSO4< 20 mg/lK< 5 mg/lNa< 10 mg/lFe< 1 mg/lLi< 1 mg/lPh7-8aktív klór 0 mg N°971A világos kávék összetett íz világához igazított, legtöbb fajta iont tartalmazó vizünk, mely a kivonatolás során feltárja a kávéban rejlő rejtett ízeket. Mivel igen sokféle iont tartalmaz, így olyan ízek is felszínre kerülnek, melyek más típusú vizekkel való kivonatolás esetén soha nem érnének el a kávé babból a fogyasztó ízlelőbimbóihoz. Jól eredményt ad presso kávékkal és filteres kávékkal is.
SpecifikációÖsszes oldott ásványi anyag tartalom< 130 mg/lÖsszesen Ca és Mg< 85 mg/lHCO3< 50 mg/lSO4< 20 mg/lK< 5 mg/lNa< 10 mg/lFe< 3 mg/lLi< 1 mg/lMo< 1 mg/lZn< 1 mg/lPh7-8aktív klór 0 mg
Először a kettő közül próbálkoznék valamelyikkel, napi 1-2 kávé mellett azér elég sokáig kitart szerintem 5 l víz -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A fecoter által forgalmazott kávévizek közül melyiket javasoljátok kotyogóshoz?
http://www.fecoter.hu/fecoter-viztipusok/
Előre is köszönöm a segítséget. -
looser
addikt
válasz kchris78 #7465 üzenetére
Kissé megkésve, de a Kávégép boltban vannak remek felújított Jura gépek. Az ár nem
mindigfeltétlenültényező; a munkahelyemen valami androidos tablettel ellátott kávégépek vannak, szipi-szupi animációkkal, szép és átlátható ui-val és rettenetes kávéval. Jelenleg Segafredo Intermezzo-t töltenek bele, amiből az első DeLonghi karos presszóval és nyomásfokozós karral + Hario kézi örlővel jobbat sikerült húzni. Az én ajánlatom a következő lenne: vess egy pillantást az Aldiban kapható presszógép (35e Ft) + őrlő (kúpos, 35 fokozatos; 25e Ft) párosra és a golyóimat teszem rá, hogy jobb eszpresszót fogsz ezzel húzni, mint amit bármelyik automata elkészít neked. Újonnan, 3 év garival, 60.000 Ft-ból. Ehhez később fogsz tudni venni másik szűrőt, szűrőtartó kart, tömörítőt (tamper), ha úgy látod jónak. Szerintem ez egy remek szett lenne elsőre.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
MODERÁTOR
Miért kell fél liter és miért kéne melegíteni?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Tappancs2001 #7522 üzenetére
Gazdaságilag akkor jössz ki legjobban, ha veszel desztvizet a dm-ben, Müllerben, ald iban. _Ne_ ioncserélt legyen inkább. A többség dm-et preferálja. Gyógyszertárban veszel hozzá keserű só+szódabikarbónát. Kell még egy drogmérleg, nekem ez teljesen bevált.
Kiveszel fél litert a nagy palackból, felmelegíted (ne forrjon) és feloldod benne a sókat. Ha lehűlt, mehet vissza a nagy palackba, összerázod, kész.
Adagolásra rengeteg recept van, kotyeszre pl 0.8g keserű+0.3g szóda kezdésnek az 5L vízhez.Másik, molyolàs free, de jóval drágább megoldás vagy az előre elkészített kv vizek (fecoter), vagy alpesi ásványvizek (evian, volvic). A régebben elérhető, jó árú Norda már rég nincs. Nestlé Vera más forràsból jön, azóta nem az igazi. Ha bolti vízzel próbàlkozol, a tds (teljes oldott szárazanyag tartalom) ne legyen 150-160 felett. Rajta van a palackon. Nem nagyon kapni ilyet.
Harmadik lehetőség egy víztisztító beépítése a csap alá. Bestprotect, RO water.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy milyen márkájú kávévizet érdemes használni kotyogós kávéfőzőhöz? Előre is köszönöm szépen a segítséget.
-
törölt tag
Viszont méretre vágott papír filter korongot mindenképpen ajánlok vizesen felcsapni a felsőszűrőre, főleg kicsit lejáró kávéhoz ahol már 3-as őrlőfinomság alá kell menni.
Lehet egy pumpacsere sem ártana, vagy szűkítőzés, nem tudom mennyi a vízhozama de soknak tűnik. A papír kicsit lassít. -
RetepNyaraB
veterán
válasz Mr.Csizmás #7511 üzenetére
Hmmm...
Egész érdekes. Persze termoblokkos sajna, de pides (?) és van volumetrikus szabályzója, ami nagyon nem jellemző ilyen árkategóriában."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
TripleB
senior tag
Köszönöm a válaszokat!👍
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
mekker
őstag
válasz TripleB #7508 üzenetére
A Tschibo mintaboltban próbáltam hasonló őrlőt, és nem volt túl minőségi. Az én heurisztikám az, hogy kerámia késest kerülöm, az csak fűszermalomba való.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
athew
csendes tag
Sziasztok, sage barista prohoz keresek egy pót kart, mert cserélgetnem kell az 1 és 2 csészés szűrőt. A Sagenél találtam nyílt szűrőst, de ez 58mm-es, a barista proban pedig 54mm-es van most. Szóval érdemes-e vennem máshonnan kart, ami 54mm-es és érdemes-e nyíltat?
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #7511 üzenetére
Ennyiért nem rossz, termoblokkos ugyan, ami a hőstabilitásnak nem tesz jót, de jobb mint a drágább Pivalla, ami nem tud mennyiséget mérni.
-
addikt
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Még nagyon az elején járok és olvasok is bőszen, csak közben szembejött egy ilyen: [link]
Ez a gép ajánlott, jó, vagy felejtős? Csak eszpresszó készítése a cél! Nem láttam pl milyen nyomáson üzemel...
Köszönöm!ˣ
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Mit gondoltok erről a szettről?AVX 70165 kéziőrlő 38mm-es kerámia késsel + Bialetti Aeterna 3 kávéfőző
Ennyi pénzért tartalmazza a kotyogóst is? Nekem nem egyértelmű."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Sped
aktív tag
Köszi mindenkinek, a Timemore C2 jó lesz, igaz valóban 30 közeli de jövő hónapban belefér.
IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
-
mekker
őstag
Én AVX-es Timemore C2 copyt használok 2 éve. Most nem árulják, viszont a Timemore C2 AVX-en kapható:
https://www.avxcafe.hu/timemore-chestnut-c2-keziorlo-fekete-337510?keyword=K%C3%A9zi%C5%91rl%C5%91Ghost Knife Double Bearing Manual Grinding Machine Titanium Stainless Steel Full Alloy Machine Hand Make Coffee Grinder
https://a.aliexpress.com/_m0jQof2ABS Hand Crank Coffee Grinder 420 Stainless Steel Grinding Core Manual Coffee Grinder Household Portable
https://a.aliexpress.com/_m0dyX6MMindig nézegetem az Alit, ezek vannak acél késesek.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Alg
veterán
Read only vagyok a kávés topicokban, de most olyat kóstoltam hogy muszáj megosztanom
Whiskey-s hordókban érlelt kávé a kutyás csehektől espresso-nak is nagyon funky, kis tejjel meg már-már mintha baileys-es kávét inna az ember, idén eddig ez a legjobb/legérdekesebb amit ittam. Tarcsiban várakozik még egy Mothership blend a szintén cseh Father's pörkölőtől, uncsibb napokra.
16EUR/200g..."I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
justgiveup
tag
válasz RetepNyaraB #7502 üzenetére
Nekem is van C2-m, tudom ajánlani. Nem tudom a jelenlegi árát, valószínűleg inkább áll közel a 30-hoz, de én ez alatt nem kísérletezgetnék.
Elsősorban filterhez használom (V60, Tricolate, AeroPress) és néha kotyihoz. Abszolút használható őrleményt ad, de én néha azért szitálok rajta egyet, mert azért akad benne fine és néha, bizonyos kávéknál szignifikánsan jobb a kávé, ha ezeketől valamennyire megszabadulok. -
Sped
aktív tag
Van olyan kézi örlő, ami 20 körül már vállalható?
Csak filterhez szeretném használni, hogy a presszós Graefet ne kelljen állandóan pucolnom a pangó miatt (meg amugy sem ugyanabból a kávéből főzném a presszót és a filtert).IndyCar Series - Real Racing, Real Sport
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest