Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #7649 üzenetére
Ha már ott vagy, vegyél a zasszonynak 1liter sárgadinnyelikört (persze csak ha szereti).
-
arcsin
senior tag
-
arcsin
senior tag
A Makitásnál olcsóbb
-
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #3785 üzenetére
Ne is mond. Egyszer volt az az indiai madartejes fancy cucc náluk. Múltkor félre kellett tegyek a madártejböl (habot+ levet) egy isteni sugallat kapcsán a kávéhoz. Huuu de fincsa volt
-
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #2784 üzenetére
Én meg szoktam hirdetni a felesleges dolgainkat neten. Talán a régi elektromos beépíthető sütőnk volt a legnagyobb amit elajándékoztam egy családnak. Jó volt még, csak én kicsit komplexebb készülékre vágytam Ami olyan, azzal én is először anyámnál próbálkozom.
Régi melóhelyemen lehetett ajándékozni gyermekotthonnak. A gyerekek összeírták miket kérnek és volt olyan aki pld puzzlét kért meg egy focilabdát. Volt barátomnak egy régi kirakósa, de sosem rakta ki sem ő vagy a testvére. Decathlonban vettünk egy focilabdát és kész.A puzzle nem foglalja a helyet, és valakinek örömet okoztunk vele.A mostani munkahelyemen elvileg van ilyesmi.....meglátjuk idén mi lesz
-
-
arcsin
senior tag
Sz.zs.-től ma átvettem ma az árut. Én csak french pressbe tolom közepes őrléssel. Párom simán issza, én meg fél bögre langyos tejbe. A houndurasos lett az első próbakör nyertese. Párom szerint illatban "olyan omniás" . ízben pedig szintén. Szerintem nagyon büdös.
Nem vagyunk nagy kávé gourmetek, sokat járunk "kézműves"kávézókba is, de hasonlót sosem ittunk sehol. Legutóbb(februárban) a Tripoli Café- ban voltunk, ajánlom ha valaki arra járna, hamarosan újranyitnak.
Végül is ezek a cofee66ok ingyen jók. Fontoltuk a rendelést, de nem fogunk ezek után. -
arcsin
senior tag
válasz #49155328 #1555 üzenetére
Kár, hogy megdöglött a Teás topik Nem mondanám nagy gourmetnak magam, de van pár jobb szálasom, amit el is tudok jól készíteni
-
arcsin
senior tag
válasz #89309696 #1536 üzenetére
Amikor Olaszországban jártam rengeteg különleges nespresso kompatibilis kapszula volt pld sok ginseng teás, meg creme brulee-s. Ezek spec olasz dolgok voltak, sehol máshol a nagyvilágban nem láttam ilyen kapszulákat. Creme brulee-set hoztam meg egy rakat kimbo kávésat . Egyiket sem bántam meg.
-
arcsin
senior tag
válasz Polarstar #1454 üzenetére
Általános szabály, hogy ami mindenre IS jó, az úgy igazán semmire sem. Szerintem nem nagy szívfájdalom elköteleződni egy kapszula típus mellett. Pld nesspresso mert azt lehet kapni mindenhol, valamint sokféle van belőle. Csak opcionálisan veszel egy nespresso gépet, meg egy sima szarvasit, jobban jársz szerintem. Kinek mik az igényei.
Akartam mondani, Marila kilós kávék 1500/kg áron voltak a dunakeszi auchanban hétvégén. Ha valakit érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Polarstar #1441 üzenetére
Akartam volna mondani hogy Philipsnél szokott lenni 70 környékén 2200-as szériából kuponnal automata eszpresszós gép, aztán néztem hogy mindegy.
De kapszulával nincs sok nyűg. Lehet kapni aldiban tisztító tablettákat, azzal idönként át kell nyomni a decalc módban és jó is. De tényleg feleslegesnek mondanám 30ezerért vásárolni a linkeltet ha csak annyi az igény hogy a hosszút kicsorgassa.
Egy ilyen a vélemények alapján durván 3és fél évig működött. ha abból a 30 ezerből 3 évente vesz egy ilyet, 9 évig van kávéfőzője -
arcsin
senior tag
válasz Mr.Csizmás #1073 üzenetére
Mi is aldis sütikéket vettünk leggyakrabban. Ott van a karamell darabos meg a "sima", ami többször is akciós
-
arcsin
senior tag
lazán kapcsolódik, de ti szoktatok enni/mártogatni a kávétok mellé?
Én próbáltam a pisztáciás cantuccit, a héten mandulásat tervezek sütni. Párom nálunk az aki nagy kávésüti fan. Mindig kell lennie valaminek. Azért is határoztam el hogy meglepem saját készítésü sütivel. Fémdobozban hetekig is el van a cantucci. -
arcsin
senior tag
Akit érdekel, megkérdeztem a Roastopust, jövőhét második felében újra elérhetőek lesznek a kapszulás kávéik a webshopban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest